Okama da olabilir Griffith tadında da olabilir Family Secrets animesindeki gibi de olabilir ya da spoiler doru değilAnlamadım ben şimdi. Kaido okama mı çıkmış?
Okama da olabilir Griffith tadında da olabilir Family Secrets animesindeki gibi de olabilir ya da spoiler doru değilAnlamadım ben şimdi. Kaido okama mı çıkmış?
Ace'in Wano hikayesinde çok büyük sıkıntılar var.Orochi ve Kaido orayı 20 yıldır yönetiyorlar.Adamlar orada bir Despotluk kurmuş.Ace gibi güçlü bir korsanı,hele ki Beyazsakalın 2.tümen kumandanını umursamamışlar mı?Hadi o zmaanlar WB Korasnlarında değildi diyelim.Wano'ya nasıl gitti? Balıkları kullanmayı akıl etti mi,ettiyse şelaledeki muhafızları nasıl engelledi.Umarım bunlara sağlam bi yanıt bulurAce bu 20 yıl sonrasına dair kehanet mevzusunu Yamato sayesinde öğrenmiş ve bu yüzden Tama’ya verdiği sözü tutmak için o zamana kadar beklemeye karar vermiştir belki.
Ace ve beklemek, sabretmek falan, tutmaz bu be Kuroro. :/ Deliklinin tek tutarlı olduğu şey normalde düşünmeden hareket etmesi ama nasıl olduysa bu Wanoyu sonraya bırakmış ve öylece kalmış.Ace bu 20 yıl sonrasına dair kehanet mevzusunu Yamato sayesinde öğrenmiş ve bu yüzden Tama’ya verdiği sözü tutmak için o zamana kadar beklemeye karar vermiştir belki.
Büyük ihtimalle bu konuyu Yamato ile bağlayacak ama bizleri tatmin edebilecek mi orasını bilemiyorum.Ace ve beklemek, sabretmek falan, tutmaz bu be Kuroro. :/ Deliklinin tek tutarlı olduğu şey normalde düşünmeden hareket etmesi ama nasıl olduysa bu Wanoyu sonraya bırakmış ve öylece kalmış.
Cidden Wano'daki hikayede her şey Luffy ve tayfa için ayarlanmış.Ace bu 20 yıl sonrasına dair kehanet mevzusunu Yamato sayesinde öğrenmiş ve bu yüzden Tama’ya verdiği sözü tutmak için o zamana kadar beklemeye karar vermiştir belki.
Joy Boy Luffy dışında biri çıksa işte o zaman güzel ters köşe olurdu. ?Cidden Wano'daki hikayede her şey Luffy ve tayfa için ayarlanmış.