Bölüm beklediğimden güzel çıktı. Yamato bizi ters köşe yaptırabilir. Çünkü manyağın teki. Güç olarak şu an bence all-starların bir tık altı veya o kalibrede biri gibi geldi. Bakalım ilerledikçe göreceğiz. Bir açıdan sevindim çünkü seride güçlü kadın karakter az oluyor. Smoothie de karşılanmayan beklentilerimizi karşılayabilir. Ayrıca Kızıl kınların yaşadığını öğrendikten sonra ne yapacak? Ace ile olan ilişkisi? Ace olanları biliyorsa ve bunu Babalık'a anlatmışsa babalık ne yapmıştır veya düşünmüştür? Bunlar hep kafada soru işareti olan konular. Yamato ile ilgili her ne kadar gereksiz oğlan-kız gizemi yapılsa da sevdim gibi. Oden Sevdalıları Platformu olarak kendisinin arkasındayız. Başbuğ Oden... Onun dışında Marco'nun bahsetmiş olduğu gölge bölümde en çok meraklandıran husus oldu. Bölümle ilgili birde Pay-Pay ve Ulti'yi çok sevdim. Gerçekten kendilerine has karakterler. Bu tarz orijinal karakterleri seviyorum biraz da Bleachten fırlamış gibi oldukları için sevmiş olabilirim gerçi
Ayrıca şu gereksiz kapak hikayesi 30 bölüm olmuş artık bitse diyorum. Bu kadar bölüm çizdi bari final kısmında kayda değer bir şey sunsa da teselli ikramiyesi olsa.
Anladığım kadarıyla bu koronadan dolayı sık sık aralar göreceğiz gibi...
Ayrıca şu gereksiz kapak hikayesi 30 bölüm olmuş artık bitse diyorum. Bu kadar bölüm çizdi bari final kısmında kayda değer bir şey sunsa da teselli ikramiyesi olsa.
Anladığım kadarıyla bu koronadan dolayı sık sık aralar göreceğiz gibi...