Çok komikti. Gülmekten haki taşırdım.Joy Boy da var. Karışık kuruyemiş paketi Luffy. ?
Çok komikti. Gülmekten haki taşırdım.Joy Boy da var. Karışık kuruyemiş paketi Luffy. ?
Dragon demiş doktora karışık var mı? Diye oda var demiş o zaman karışık yükle demiş ortaya luffy çıkmışJoy Boy da var. Karışık kuruyemiş paketi Luffy. ?
Roger'ın idamıyla Oden'in idamı arasındaki devasa fark...1- Yine Nami. Diğerleri az biraz farklı oluyordu ama bu sefer E. Oda çizim yapmakla uğraşmayayım diye direkt Namiyi çizmiş. Nami aslında One Punchmandeki Black Sperm, kesildikçe mitoz bölünüyor dese daha iyi hikaye olur.
2- Kaido bile oğlumu bulun diyordu, kız çıktı. Oldukça orijinal.
3- Lolanın babasının kafası uçtu ama yaşıyor.
4- Yine ihanet, her arc ihanet, hep ihanet.
5- Rogerı bıçakla katledilirken izleyen Smoker aman korsan olayım Roger will demiyor ama ne hikmetse Kaidonun kızı Oden benim diyor, kötü bir plot twist denemesi.
Kötü bile çok aslında ama kötüden daha aşağı bir seçenek olmadığı için kötü diyorum
Gücünden çok karakterini benzetiyor. Bir de kardeş olduklarını bilmesinin de etkisi var. Herkes birilerinde özlediği kişileri anımsamak ister. Yamato Ace'e benzetir, Rayleigh, Roger'a benzetir. Zaten az çok bazı özellikleri birbirine benzeyen karakterler. Millet Momo'da ileride Oden'i görecek büyük ihtimal.Yamato yu herkes erkek olarak biliyor anladığım maskesini normalde çıkartmıyor olabilir. Bu arada üstünkörü dövüş tekniklerinden ace e benzetmesi ayrı bir olay hani hikenle giant pistol mu benziyor ?
O da çok ilginç. Ace yazısını görene kadar ulan acaba önceki lastik meyvesi kullanıcısını mı biliyor diye heyecanlanmıştım.