Dressrosa'da üzmüştü, buluştuklarına sevindim ben de.Vaay Yamato'ya bak sen. Bir de şu Pound'un sonunda evlatlarıyla karşılaşması güzel oldu.
Genel itibarıyla güzel bir bölümdü ama Luffy'nin artık kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi lazım
Who'nun adamlarından biridir.
Mantıklı.Who's Who'nun adamı olabilir. Adamlarına arama emri vermişti.
Kolay yola başvurmak,error vermek,konuyu başka yerlere çekmek senin ustalık ile becerdiğin şeyler.Kendin söylemişsin normal luffyi yakalayamayan adam g4 snakemani yakalıyor diye.Demek ki sığ bakış açısına göre yorumlarsan normal Luffy>snake-man olmalı ama olmadığı ortada mesela.Keza G2 luffye sie çeken Doffun altından Kyrosu alan Luffynin G2 luffyden hızlı olmadığının ortada olduğu gibi.Cevap veremeyince koaly yola başvurmuşsun. Error verdin büyük ihtimal. Bari bir şey yazmış olayım dedin.
O örneği Doflamingo sırf siyriliyor diye daha hızlı ya da daha yavaş yorumu çıkartılamayacagı için verdim. Sen Dof'un Luffy'e hızlı demesini darbe almasına bağladın ben de alakası olmadığını göstermek için Kyros örneğini verdim. Yani Doflamingo g2'den sıyrıldı diye daha hızlı ya da daha yavaş çıkarımı yapılamaz. Tek gerçek Dof'un Luffy'e hızlısın demesi. Bound Man ise hız açısından Dof'un tepki veremeyeceği kadar hizli. Öyle kısa mesefade de değil gözünün önünde çok uzakta iken bile bu böyle. Tahrik etmek için de sie mie gibi laflar kullanmak pek sinsice.Kolay yola başvurmak,error vermek,konuyu başka yerlere çekmek senin ustalık ile becerdiğin şeyler.Kendin söylemişsin normal luffyi yakalayamayan adam g4 snakemani yakalıyor diye.Demek ki sığ bakış açısına göre yorumlarsan normal Luffy>snake-man olmalı ama olmadığı ortada mesela.Keza G2 luffye sie çeken Doffun altından Kyrosu alan Luffynin G2 luffyden hızlı olmadığının ortada olduğu gibi.
Kendi bakış açını kendin yalanlamışsın ama yine de tartışmada üstte çıkmaya çalışıyorsun ucuz yorumlar ile.
Doflamingo gibi çöpe atsan, çöpün dile gelip "Ben bunu hak edecek ne yaptım?" diye soracağı bir karakterin üzerinden güç kıyası yapmak gereksiz. Luffy, bu pembe tüylü arkadaşı hem fiziksel güç, hem hız, hem de haki anlamında tokat manyağı yapıp, hayatını bitirmiş. Üzerine konuşmaya hiç gerek yok. Katakuri üstünden örnek ver de, alem iki tane yiğit görsün.O örneği Doflamingo sırf siyriliyor diye daha hızlı ya da daha yavaş yorumu çıkartılamayacagı için verdim. Sen Dof'un Luffy'e hızlı demesini darbe almasına bağladın ben de alakası olmadığını göstermek için Kyros örneğini verdim. Yani Doflamingo g2'den sıyrıldı diye daha hızlı ya da daha yavaş çıkarımı yapılamaz. Tek gerçek Dof'un Luffy'e hızlısın demesi. Bound Man ise hız açısından Dof'un tepki veremeyeceği kadar hizli. Öyle kısa mesefade de değil gözünün önünde çok uzakta iken bile bu böyle. Tahrik etmek için de sie mie gibi laflar kullanmak pek sinsice.
Hem sığ yorumlama diyorsun hem de kendin sığlığın dibinde yüzüyorsun.
Katakuri reyiz 2 Dof'u aynı anda yer.Doflamingo gibi çöpe atsan, çöpün dile gelip "Ben bunu hak edecek ne yaptım?" diye soracağı bir karakterin üzerinden güç kıyası yapmak gereksiz. Luffy, bu pembe tüylü arkadaşı hem fiziksel güç, hem hız, hem de haki anlamında tokat manyağı yapıp, hayatını bitirmiş. Üzerine konuşmaya hiç gerek yok. Katakuri üstünden örnek ver de, alem iki tane yiğit görsün.