Yıllar sonra şunu görür müyüz?
Babamı Luffy öldürdü.
-Yamato
Bence de öldürmesi lazım Kaido'yu.
Yıllar sonra şunu görür müyüz?
Babamı Luffy öldürdü.
-Yamato
WB'nin kardeşim dediği adamı bir kere bile ziyaret etmemesi 20 yıl içerisinde bak 2 yıl falan değil 20 yıl. Ve ya İzo'nun 20 yıl boyunca gitmemesi bir anda unutuvermesi senin için okeylenebilecek şeylerse karakter yapısı değil de kurguyla ilişkilendirebiliyorsan cidden güzel hayal dünyan varmış der geçerim ha zoruna gittiyse kusura bakma canısı her yerde beni alıntılamadan böyle şeyler yazacaksan seninle işimiz var demektir.Zoruma giden bir şey yok. İstediğin zaman "altyapısı var yahu bunun" demeyi biliyorsun
Gayet tutarlıyım, rafa kalkan bir şey yok. İşime gelene altyapısı var, işime gelene kurgu demiyorum. Neye göre söylediğimi açıkladım. Sen anla diye basitleştiriyorum. Bir karakter eğer seçim yapıp, yanlış kararlar alırsa eleştiririm. Örn: Sanji.
Oda WB'nin durumunda olduğu gibi eğer haberleri yoktu diye geçiştiriyorsa, karaktere bir seçim yaptırmamışsa özel olarak, buna kurgu der geçerim. WB'nin haberi olup da gitmeseydi, o zaman eleştirirdim. Bu basit mantığı anlayacağını umuyorum
@Jacques işine geldiği zaman çok güzel bağlantı kurup, nedenleriyle açıklamayı biliyor İşine gelmediği zaman da, istediğine kurgu dedin deyip boş yapıyor.
Açıklaması yapılabilir elbet ama biraz birikenlerin patlaması bu tavır. Sanki karakter sayısı, tasarımlar vs herifin kotayı doldurdu da kurgudan kısmaya başladı. Momoyu kendi haline bırakmalarından tut BigMom ve avanelerinin, bizim novaların düştüğü durumlar, gelemem diyen Marconun hem gelişindeki ve notundaki hem de “buralar eskiden hep dutluktu, çok değişmiş” tadındaki anlamsız açıklamalarına kadar devamlı tat kaçıran sığlıklar var. Bu da bitse de gitsek dedirtiyor heyecanlandırmak yerine.Ben genel olarak söyledim onu ya yoksa Drake zaten bu tanıma uymuyor, Yamato'nun da derdi belli değil sadece babasının yerine geçmek isteyen bir çakal da olabilir ya da babasının yaptıklarından rahatsız olan ama güç yetiremeyeceğini düşünen bir insan da olabilir en olmadı Kaido'nun gözüne girmek için Luffy'i tuzağa çekiyordur deriz. Tayfasının geneline baktığımızda bir şeylerin Kaido için ters gitmesi mangaka ittirmesi olmaz bunun altyapısı hazırlandı onu demek istiyorum sadece.
WCI>WANO diyebilir miyiz gönül rahatlığıyla?Açıklaması yapılabilir elbet ama biraz birikenlerin patlaması bu tavır. Sanki karakter sayısı, tasarımlar vs herifin kotayı doldurdu da kurgudan kısmaya başladı. Momoyu kendi haline bırakmalarından tut BigMom ve avanelerinin, bizim novaların düştüğü durumlar, gelemem diyen Marconun hem gelişindeki ve notundaki hem de “buralar eskiden hep dutluktu, çok değişmiş” tadındaki anlamsız açıklamalarına kadar devamlı tat kaçıran sığlıklar var. Bu da bitse de gitsek dedirtiyor heyecanlandırmak yerine.
Adamlar buna kurgu diyor Sanji ve Luffy'nin aşina olduğumuz karakterlerine ters bir şey olmasında ise karakterlerini eleştiriyorlar. Sonra biz bunu dile getirince hebe hübe.WB'nin kardeşim dediği adamı bir kere bile ziyaret etmemesi 20 yıl içerisinde bak 2 yıl falan değil 20 yıl. Ve ya İzo'nun 20 yıl boyunca gitmemesi bir anda unutuvermesi senin için okeylenebilecek şeylerse karakter yapısı değil de kurguyla ilişkilendirebiliyorsan cidden güzel hayal dünyan varmış der geçerim ha zoruna gittiyse kusura bakma canısı her yerde beni alıntılamadan böyle şeyler yazacaksan seninle işimiz var demektir.
Sanji'nin yağmur altında ağladı kısım ve birazcık sonrası > WanoWCI>WANO diyebilir miyiz gönül rahatlığıyla?
Lan aile aile diye devinen en büyük hayali bu olan Whitebeard kardeşim dediği adamı sormuyor etmiyor, ilk evliliği belki de Oden'le yaşadın kendi geminde, Momonosuke doğdu o gemide bunlarda mı aklına gelmedi be sahtekar iskele babası. Oğlunu bir başka oğlu meyve yüzünden katlediyor tek yaptığı izlemek. Hani WB korsanlarına dokunan eller kırılırdı sdhfshdfAdamlar buna kurgu diyor Sanji ve Luffy'nin aşina olduğumuz karakterlerine ters bir şey olmasında ise karakterlerini eleştiriyorlar. Sonra biz bunu dile getirince hebe hübe.
Sanji'nin doğum günü o gün :ddSanji'nin yağmur altında ağladı kısım ve birazcık sonrası > Wano
Sonrası < Wano
Belli zaten yoksa niye bu kadar uğraşasınLan aile aile diye devinen en büyük hayali bu olan Whitebeard kardeşim dediği adamı sormuyor etmiyor, ilk evliliği belki de Oden'le yaşadın kendi geminde, Momonosuke doğdu o gemide bunlarda mı aklına gelmedi be sahtekar iskele babası. Oğlunu bir başka oğlu meyve yüzünden katlediyor tek yaptığı izlemek. Hani WB korsanlarına dokunan eller kırılırdı sdhfshdf
Bu herif kendi içerisinde çelişmiştir. Kimse gelip burada maval okumasın. Hele ki sırf fanlarını sinirlendirmek için elinden gelen her şeyi yapan bir güruh var burada gelip WB'nin durumu kurgu, kişiliğiyle alakası yok diye ahkam kesmesin neyin ne olduğu belli
Sanji'nin doğum günü o gün :dd
Orasını bilemem. Kurduğu hikaye, kurgu inanılmaz iyi oraya kadar. Sonra düğünle batırıyor.Sanji'nin doğum günü o gün :dd
Belki WB öğrenmiştir belki başka bir şey çıkar altından. Gidip tek başına basmış hepsini dagitmistie belki.Lan aile aile diye devinen en büyük hayali bu olan Whitebeard kardeşim dediği adamı sormuyor etmiyor, ilk evliliği belki de Oden'le yaşadın kendi geminde, Momonosuke doğdu o gemide bunlarda mı aklına gelmedi be sahtekar iskele babası. Oğlunu bir başka oğlu meyve yüzünden katlediyor tek yaptığı izlemek. Hani WB korsanlarına dokunan eller kırılırdı sdhfshdf
Bu herif kendi içerisinde çelişmiştir. Kimse gelip burada maval okumasın. Hele ki sırf fanlarını sinirlendirmek için elinden gelen her şeyi yapan bir güruh var burada gelip WB'nin durumu kurgu, kişiliğiyle alakası yok diye ahkam kesmesin neyin ne olduğu belli
Sanji'nin doğum günü o gün :dd