Yav adamın ezdiği herifle Luffy G4 açıyor Sanji napsın artık güç hedefini gerçekleştirmiş başka heyecanlar arıyor adam.+1
Grand line Sanji:All Blue'yi bulmak istiyorum.
New World Sanji:Bir tane fahişe bulmak istiyorum.
Yav adamın ezdiği herifle Luffy G4 açıyor Sanji napsın artık güç hedefini gerçekleştirmiş başka heyecanlar arıyor adam.+1
Grand line Sanji:All Blue'yi bulmak istiyorum.
New World Sanji:Bir tane fahişe bulmak istiyorum.
İşte reyiz geldi.Şimdi gömün yiyosa Sanji’yi hadiYav adamın ezdiği herifle Luffy G4 açıyor Sanji napsın artık güç hedefini gerçekleştirmiş başka heyecanlar arıyor adam.
Sanji'nin gücüne lafım yokta karakteri iyice bozuldu. Umarım Sanji kendine bir fahişe bulur da savaş bitene kadar yanından ayrılmaz, sonra Luffy ve Zoro bunu öldüresiye döver;Ne güzel olurdu.Yav adamın ezdiği herifle Luffy G4 açıyor Sanji napsın artık güç hedefini gerçekleştirmiş başka heyecanlar arıyor adam.
Bi bu yönü olmasa Zoro fan bulamazdı bütün fanları takımı çeker Sanjiyi Başkan diye çağırırlardı.Sanji'nin gücüne lafım yokta karakteri iyice bozuldu. Umarım Sanji kendine bir fahişe bulur da savaş bitene kadar yanından ayrılmaz, sonra Luffy ve Zoro bunu öldüresiye döver;Ne güzel olurdu.
Umarım üçü bir olup seni döver.Sanji'nin gücüne lafım yokta karakteri iyice bozuldu. Umarım Sanji kendine bir fahişe bulur da savaş bitene kadar yanından ayrılmaz, sonra Luffy ve Zoro bunu öldüresiye döver;Ne güzel olurdu.
Luffy fanları şu an ağlıyor mutlu musun?Yav adamın ezdiği herifle Luffy G4 açıyor Sanji napsın artık güç hedefini gerçekleştirmiş başka heyecanlar arıyor adam.