Bu nasıl spoiler resme hala gülüyorum. Kaido aynı Orochi gibi poz vermiş.Aynı gülüş aynı ifade elinde de Sake.
Son resimden ben de böyle bir anlam çıkarttım.Nedense ulti, luffy"e aşık olacak gibime geliyor?
Yüz kızarması Luffy'den önce oluyor. Luffy'nin önüne düştükleri yerde sayı bitiyormuş galiba.Son resimden ben de böyle bir anlam çıkarttım.
P1 çocuk olduğu için ve Ulti kız olduğu için Luffy'nin önceki rakip şemasındakilere benzemiyorlar. Bu yüzden ya araya başkası girer ya da müttefik olurlar ki Ulti'nin o yüz kızarması Luffy'e sempati beslemiş gibi.
Sanırım aranan gelin adayı bulundu.
Sasaki iyi paketlenmiş. Bence Yıkımcılar ve U6'lının güçlü isimleri(Who,Sasaki falan) arasında fark olmadığı gibi güç olarak da pek fark yok. Tatlı Kumandanlar daha güçlü çıkacaklardır hatta Oda bunu netleştirmek için Smoothie ya Queen'i ya da King'i aldırır.
Bence pek fark çıkmayacak. Sasaki ve Who bu 3'lüye direk meydan okuması yani içlerinde özelikle birisini seçmemeleri, bu 3'lünün yani yıkımcıların gücünün yakın olduğu izlenimini yaratıyor.Yüz kızarması Luffy'den önce oluyor. Luffy'nin önüne düştükleri yerde sayı bitiyormuş galiba.
Uçan Atlılı ve Yıkımcılar arasında da fark var mı yok mu bilemiyoruz.
Şimdi kimler kimlere göz dikiyor. Who's Who daha geçen bölüm sıçan dedi bizimkilere.Bence pek fark çıkmayacak. Sasaki ve Who bu 3'lüye direk meydan okuması yani içlerinde özelikle birisini seçmemeleri, bu 3'lünün yani yıkımcıların gücünün yakın olduğu izlenimini yaratıyor.
Mesela KA'nın tayfasında olsaydılar sence her TK'nın tamamına mı meydan okurlardı yoksa zayıf olarak görüp Cracker'a mı ya da en güçlüyü devirmek isteyip doğrudan Katakuri'ye mi?
Denjiro da Sasaki'yi boş bulup zincirlemiştir. Sasaki hazırlıklı olsa bu kadar oldu bittiye getirmezdi işi.
Bu arada henüz fark ettim, Kara Maria'nın saç tokaları katanadan. Acaba yendiği samuraylarınkini mi alıyor ?Şimdi kimler kimlere göz dikiyor. Who's Who daha geçen bölüm sıçan dedi bizimkilere.
Koca Ana'nın tayfasında olsalardı, kime meydan okuyacaklarını bilemem. Tamamen farklı yapıları var.
Sasaki'yi zaten gafil avlamış. Bu yazıyor spoiler'da.
Güçlü özgür bir karakter. Alfa birde. Daha iyisinide bulurdu Kaidou başganBu arada henüz fark ettim, Kara Maria'nın saç tokaları katanadan. Acaba yendiği samuraylarınkini mi alıyor ?
Kara Maria da hoş kadın. Kadio gibi tipsizde ne bulmuşsa..