Telegram mıUluslararası One Piece topluluğu var, orada yazıyor.
Adı havalıymış. Orda bu adamı ciddiye alan var mıdır acaba? Yoksa sırf heyecan olsun diye bunu aralarına mı almışlar?Uluslararası One Piece topluluğu var, orada yazıyor.
Bir WB gördük herhalde hiç sarsılmayan o da WB yani.
O bir kaç kişinin kafasına bazuka attığı sahneyi atabilecen mi?
İlk attığım hemen onun sonrası. Kafasında dumanı tütüyor hala.O bir kaç kişinin kafasına bazuka attığı sahneyi atabilecen mi?
Güzel sahne ama aklımda patlamanın boyutu daha büyük kalmış, anime etkisi herhalde.İlk attığım hemen onun sonrası. Kafasında dumanı tütüyor hala.
Dediğin yer burası. En iyi çözünürlüklü bulduğum bu.
MF çok kısa bir arc. Animede sündürmek için her şeyi çok uzatıyorlar. O da farklı etki bırakıyor.Güzel sahne ama aklımda patlamanın boyutu daha büyük kalmış, anime etkisi herhalde.
Dedikodular gerçek mi bakalım. Bu kadar kolay harcanmasınlar yav. En azından Sasaki ve Who. Gerisi mühim değil.Sasaki'yi harcamış sıra da ulti/p1 ikilisi var buna bir bahane uydurur savaşı baslatmazsa oda'ya artık ne denir bilmiyorum.
F6'dan çok bir beklentim yok artık. En güçlüleri en az yk3 en fazla Yk2'dir diyordum ama Who ederi 1 milyar civarı olan 3 kişiye fare diyince o beklentim de kalmadı. Oda çok bozdu. Seriyi işleme şeklini hiç beğenmiyorum artık. +20 yıllık bir seride hep aynı konularda klişe yapmanın kabak tadı verdiğinin farkına varamamış bir beyinsiz ya da bunu sallamayacak kadar bencil ve küstah biri.5. Yonkou diye çağrılan adama fare dedi, Marco ve Kingi görenlerin tepkisi gibi olmalıydı. Bencede beklenti içinde olma seri sonuna kadar böyle devamke olacak.