@SmokerÇevirmen arkadaş aramızda mı bilmiyorum ama bazı kelimeler ve özel isimler çevrilmemeli diye düşünüyorum. Gülünç masalın oden ile alakalı benim gözden kaçırdığım bir hikaye olduğunu düşündüm bir kaç dakika.
@SmokerÇevirmen arkadaş aramızda mı bilmiyorum ama bazı kelimeler ve özel isimler çevrilmemeli diye düşünüyorum. Gülünç masalın oden ile alakalı benim gözden kaçırdığım bir hikaye olduğunu düşündüm bir kaç dakika.
Luffy bu yola emeği geçmiş herkesi temsil ediyor. Roger, Wb, Oden üçlüsünü birleştirici nokta. Roger`ın tayfadan biri çıkacaktır, at fava bekle.Roger temsili Luffy geldi işte, şapkasıylan.
Güç gösterisi konusunda BM önde. Biri buzdağı kesiyor, diğeri Queen'i perişan ediyor. Ancak rezillikte kimse eline su dökemez. Chopper'a bana kaptanının kellesini getir diyor hala. Yonkousun sen be, git sen al kellesini. Dileniyor resmen.Big Mom iki hamlede Queen'i yerden kalkmayacak duruma soktu en son korkudan yerde bekliyordu ki bahsettiğimiz Lin Lin'in aklı gidikti. Mihawk Vista ile olan savaşını izin alarak ertelesin. BM, Oda'nın kalemine karşı savaşıyor Mihawk gibi Vista'ya karşı değil.
Marco'nun yeteneği muhtemelen yenilenme ile alakalı. Bu kadar eski yaraya bir şey yapamaz.Marco ve Lawın olduğu ortamda bu kolsuzlara kol takmazlarsa onlara da yazıklar olsun.
Zoro eğitimden nasıl döndüğünü tam bir göstersin dengelerin üzerime limon suyu sıkacamGüç gösterisi konusunda BM önde. Biri buzdağı kesiyor, diğeri Queen'i perişan ediyor. Ancak rezillikte kimse eline su dökemez. Chopper'a bana kaptanının kellesini getir diyor hala. Yonkousun sen be, git sen al kellesini. Dileniyor resmen.
Büyük ihtimal buz dağını da kılıç kesiyor Enma'nın bir üst versiyonu.Güç gösterisi konusunda BM önde. Biri buzdağı kesiyor, diğeri Queen'i perişan ediyor. Ancak rezillikte kimse eline su dökemez. Chopper'a bana kaptanının kellesini getir diyor hala. Yonkousun sen be, git sen al kellesini. Dileniyor resmen.
Aaa olurmu Red Zoro kim Yonkou ya dalmak kimZoro eğitimden nasıl döndüğünü tam bir göstersin dengelerin üzerime limon suyu sıkacam
Ciddi değilsin değil mi?Büyük ihtimal buz dağını da kılıç kesiyor Enma'nın bir üst versiyonu.