Vpn'yi lanetliyorum.Vpn değiştirmek lazım.
Vpn'yi lanetliyorum.Vpn değiştirmek lazım.
samuraylar kaçmaz
Kinemonun reactionlarını mı izleyerek reyiz böyle güç seviyesi mi ölçülür :S Kinemon zamanında Oden görmüş, Kaidou görmüş, King, Queen görmüş adam yani :S salak salak şaşırıyor işte. Vista gelirse gül pembe kanını akıtırlar.
Vista dön giymiyormuş.Wanoular 3 er 3er saldırdığı için arada sırada üçüncü kılıç lazım oluyormuş.adamın donunu bile alırlar, giyiyorsa...
vistanın wanoda girebileceği tek yer bu
Görüşüne saygı duyarım. Ama bir soru sormak istiyorum.adamın donunu bile alırlar, giyiyorsa...
vistanın wanoda girebileceği tek yer bu
Luffy herkesi yanına çekiyor mevzusuyla alakalı bence o iş. Yoksa sürekli tayfayı bölüp kullanıyor herif. Bir arada olsalar çok daha iyi işler çıkarırlar bence.O kadar zaman atlaması yaptırdı tayfa güçlensin diye. Rakiplere hype kasmak için onları o kadar güçlü yapıyor ki tayfa hiç değişmemiş gibi. Sonra da sağdan soldan sürekli yardımlar şans bal işleri devreye giriyor. Azıcık daha fonksiyonel yapaydın şu adamları.
Ahahahahahahah süperdi Mihawk Vista'nın bıyığına bile dokunamamıştıGörüşüne saygı duyarım. Ama bir soru sormak istiyorum.
Mihawkla yenişemeyen Vista Wanoda bu hale gelirse, Mihawkla yaptığı savaşta Luffy'nin öldüğünü sandığı Zoro, Wano sonu ne hale gelir?
mihawk wanolu değil samuray değil wanoya gittiği belli bile değil ama vista ile biraz daha uğraşsa tüm wb korsanlarını karşısına alacağı için kendini tutup eğlenmesine bakıyordu...Eeee Mihawk akıtamadı ama
mihawk vista ile yenişemedi değil, shanksın geleceğini gördü ve hakisini savaş sonuna sakladı.Görüşüne saygı duyarım. Ama bir soru sormak istiyorum.
Mihawkla yenişemeyen Vista Wanoda bu hale gelirse, Mihawkla yaptığı savaşta Luffy'nin öldüğünü sandığı Zoro, Wano sonu ne hale gelir?
üç kılıç kırmızı çizgimizVista dön giymiyormuş.Wanoular 3 er 3er saldırdığı için arada sırada üçüncü kılıç lazım oluyormuş.
King ile havada karada kapışacaklar işte sonrada Luffy’e bir vivre card verir giderBence de gelmez. Ben de severim kendisini ama gelmesini istemem. Marco emekli korsan köyde hasta bakmaktan sıkılmış iki aksiyona girmek için geldi.