Shiryu Vista'yı alamaz yav.Aldıysa hile yapmıştır.Bb savaşın da vista shiryu ya kaybetmişmidir sizce.?
Shiryu Vista'yı alamaz yav.Aldıysa hile yapmıştır.Bb savaşın da vista shiryu ya kaybetmişmidir sizce.?
Mangada sadece Marco ve Teach çizildi ama Animede Teachin tüm tayfa (10) ve Marcolar (5) kişi gösterilmişti. Acaba gerçekten böyle olmuş olabilir mi ?Shiryu Vista'yı alamaz yav.Aldıysa hile yapmıştır.
O 4 adam eskiden vardı zaten. Her zaman şu kaide vardır alttan sağlam bir jenerasyon gelmezse o meslek, o kol biter. Ashura, Neko,İnu ve Denjiro zaten vardı. Şu Orochi gelip ortalığın anasını ağlattı. 2.si bu 4 kişi güçlüdür diye tahmin ediyorum. Ama WB'nin en iyi kılıç ustasına denk olacaklarını düşünmüyorum. Oden WB komutanıydı. Vista da öyle. Bu 4'ü ise Oden'in adamlarıydılar. Hiyerarşik olarak bile üstün onlardan. Bir de bir insan 20 yıldır samuray yetişmeyen adam akıllı rakip olmayan yerde ne kadar gelişebilir? Vista kaç yıldır Wb'nin yanında dünyanın en güçlüleriyle savaşmış bir adam. Tabii yanılıyor olabilirim ama Vista bunlardan güçlü gibi geliyor. Hatta Zoro'nun bile bunlardan güçlü çıkma ihtimali var bu arc.20 senedir adam akıllı samuray çıkmıyor ne demek reyiz, yeşil soğan mı ekiyoruz :S Aşura, Denjiro, Köpekaraşi, Kedimamuşi ne ayak :S bu herifler yonkou komutanlarıyla dövüşüyor :S
ryuumayı karıştırmayalım, kutsalımız.
vista gelmesin bıyıklarından şamisen yaparlar
dofun kesişine hastanelik oluyordu dimi xd zoroya herkes şaşırıyor :S luffyi dövüşürken gören herkesin küçük dilini yutması gibi :S herif dressrosada picaya bi tane g3 çakınca herkesin dibinin düşmesi gibi, boş reaksiyon
*yonkou kaptanlarıyla
5 kişidir Marco'lar.Öbür türlü Oda şerefsizlik yapmış oluyor.Mangada sadece Marco ve Teach çizildi ama Animede Teachin tüm tayfa (10) ve Marcolar (5) kişi gösterilmişti. Acaba gerçekten böyle olmuş olabilir mi ?
Bu imgurlar bende hiç gözükmüyor.Sorun bende mi?
Bende de gözükmüyor.Bu imgurlar bende hiç gözükmüyor.Sorun bende mi?
Vpn değiştirmek lazım.Bu imgurlar bende hiç gözükmüyor.Sorun bende mi?
Bende de gözükmüyor. Yüklenmesi aşırı sürüyor sanırımBu imgurlar bende hiç gözükmüyor.Sorun bende mi?
adamın donunu bile alırlar, giyiyorsa...O mezardan ulusal hazinesini çalıyorlar lan ahahha.Tilkinin mezar bekçisi olduğu ülkeden ne bekliyon.
vistanın wanoda girebileceği tek yer buO 4 adam eskiden vardı zaten. Her zaman şu kaide vardır alttan sağlam bir jenerasyon gelmezse o meslek, o kol biter. Ashura, Neko,İnu ve Denjiro zaten vardı. Şu Orochi gelip ortalığın anasını ağlattı. 2.si bu 4 kişi güçlüdür diye tahmin ediyorum. Ama WB'nin en iyi kılıç ustasına denk olacaklarını düşünmüyorum. Oden WB komutanıydı. Vista da öyle. Bu 4'ü ise Oden'in adamlarıydılar. Hiyerarşik olarak bile üstün onlardan. Bir de bir insan 20 yıldır samuray yetişmeyen adam akıllı rakip olmayan yerde ne kadar gelişebilir? Vista kaç yıldır Wb'nin yanında dünyanın en güçlüleriyle savaşmış bir adam. Tabii yanılıyor olabilirim ama Vista bunlardan güçlü gibi geliyor. Hatta Zoro'nun bile bunlardan güçlü çıkma ihtimali var bu arc.