Jozu ve Vista bana ölmüş gibi geliyor.
Sanmam.Adaları bolüşmüş olabilirler .Denizciler ayiboganin peşinde olduğu için adaları bırakıp onlar da gelir Wanoya.Jozu ve Vista bana ölmüş gibi geliyor.
Vista Wanoya gelmez, aklını alırlar. Samuraylar ülkesi olm bura hayırdır.Sanmam.Adaları bolüşmüş olabilirler .Denizciler ayiboganin peşinde olduğu için adaları bırakıp onlar da gelir Wanoya.
WB Jozu'nun meyveyi bırakmamıştır bence.Marco'yu da bırakmak istediğini sanmıyorum.Farklı şeyler olmuş olabilir gene.Sanmam.Adaları bolüşmüş olabilirler .Denizciler ayiboganin peşinde olduğu için adaları bırakıp onlar da gelir Wanoya.
Samuraylar dövüş ertlemez ise Vista aklını alır bunların.Vista Wanoya gelmez, aklını alırlar. Samuraylar ülkesi olm bura hayırdır.
Jozu'yu da kılıç bilemek için kullanırlar.
Meyve çalacak olsa Marconun çalardı.Marconun meyve durduğuna göre Jozuya da bir şey olmamıştır.WB Jozu'nun meyveyi bırakmamıştır bence.Marco'yu da bırakmak istediğini sanmıyorum.Farklı şeyler olmuş olabilir gene.
Vista Wanoya gelmez, aklını alırlar. Samuraylar ülkesi olm bura hayırdır.
Jozu'yu da kılıç bilemek için kullanırlar.
Çok garip ama bu adamların meyve avcılığı yaptıkları biliniyor bu adamların meyvelerini niye kaçırsınlar ki.İzo falan da yaşadığına göre Teach herhalde insaf etmiş hayret verici.Meyve çalacak olsa Marconun çalardı.Marconun meyve durduğuna göre Jozuya da bir şey olmamıştır.