Marco'nun gelmesi beni çok mutlu etti.Mangada o sahneyi görmeyi istiyorum.Özledim adamı da gücünü de.King ile kapışma ihtimali var.Buda Luffy&Zoro vs Kaido'yu daha da öne çıkarır.Beyazsakal tayfası dengeleri çok değiştirir
Marco sposu doğrusa King vs Marco çok büyük ihtimal olacağından Zoro'nun Kaido öncesi birisine girmesi baya mantıklı olabilir aslında.Gider ayak Who'yu indirse falan böyle okey aslında.Hem güç hem itibar açısından bencede çok daha iyi
Komple tayfa yaşıyor mu oda var :/ Teach ezmişti bunlarıBu adamların komple tayfa gelmeleri gerekiyor.Oden'in intikamı alınmadı adam bunların tayfa üyesiydi
Babalarının da intikamı alınacaktı sözde , sonuç belli :/Bu adamların komple tayfa gelmeleri gerekiyor.Oden'in intikamı alınmadı adam bunların tayfa üyesiydi
Hayır olmaz. Zoro komutan yüzü görmeden yonkou görecek.Bence
Üç Nova vs Kaido
King vs Marco
Who's Who vs Zoro daha yüksek ihtimaller
Aslında Who iyi olur bencede. Bakalım bu bölüm ortalık karışmış iyicene. İlla ki birine girecektirMarco sposu doğrusa King vs Marco çok büyük ihtimal olacağından Zoro'nun Kaido öncesi birisine girmesi baya mantıklı olabilir aslında.Gider ayak Who'yu indirse falan böyle okey aslında.
Bu bölümde bile Luffy'le birlikte komutanla dövüşme ihtimali var.Kaido alacak çünkü
Law görecek. :/ Veyahut Killer gördü. Chopper bile gördü ama bu mantıksız. Evet, anlıyorum.Hayır olmaz. Zoro komutan yüzü görmeden yonkou görecek.