Bölüm efsane yalnız. Luffy&Zoro spoileri de onaylanırsa, bölüme anket açılmasın.
Neymiş o Luffy ve Zoro spoilerı yauÖyle zaten. Spoiler'ın devamı çıkmadı ama bomba gibi bölüm diyorlar. Özellikle Luffy ve Zoro açısından hype vardı.
Bölüm efsane yalnız. Luffy&Zoro spoileri de onaylanırsa, bölüme anket açılmasın.
Neymiş o Luffy ve Zoro spoilerı yauÖyle zaten. Spoiler'ın devamı çıkmadı ama bomba gibi bölüm diyorlar. Özellikle Luffy ve Zoro açısından hype vardı.
Calamitiesle kapışıyor sposu ikisi için sanırımNeymiş o Luffy ve Zoro spoilerı yau
Ketçap ve mayonez de olsun mu reis.Zoro vs Jack olabilir. Sonra Marco iyileştirir ve Zoro kaidoya gider. Marco da kingi indirir. Kaido alev püskürtüp bizimkileri yakacakken zoro gelir ve Alevi keserek şekilli bir giriş yapar. Herkes şok. Üstüne enma ile de yara verir tamamdır.
Komutanla dövüşme olayı. Güçlü bir rakiple dövüşüyorlarmış. Spoiler çıkmadan önce bir yabancı Dc grubuna eleman bunu atmıştı.Neymiş o Luffy ve Zoro spoilerı yau
3 yol var;Deşti mi dedim? Dövüştü dedim.
Anlamak istemiyor musun? HAwkins dedi Killer ve Kid, Kaido ile dövüştü diye. Hasar verdi demiyorum ya. Dövüşmek için öncesinde komutan görmek gerekmiyor yani.3 yol var;
Ya meyve özelliğin olacak, ya keseceksin, ya da haki ile içten patlatma.
Killer'da bunlardan hangisi var?
Jinbei bile Bm'ı sadece durdurup ucurabildi ki jinbei killer'ı kac'a katlar kim bilir.