Bence gerçek. Hem koreliler hem yonkopro hype yapmış. Erken diyip kaldırmış olabilirler.
Bence gerçek. Hem koreliler hem yonkopro hype yapmış. Erken diyip kaldırmış olabilirler.
Önümüzdeki bölümlerde BM korsanlarını daha net bir ahvalde göreceğiz. BM çok üzgün gözüküyor, bütün tayfası Kaido Korsanlarıyla kapışabilir. İçeride Kata ve Kraker gibi önemli adamları da olmadığı için şuanlık tam performans göremedik BM koraanlarını. King ve Marco gibi sağkollar tarafından ayar verilmiş olmaları, hiçte kalitelerini azaltmıyor. Orada Katakuri olduğu halde sağkollar şov yapsaydı, o zaman benim gözümdende düşerlerdi. O tabloda Kata ve Cracker hariç King ve Marco'ya engel olabilecek pek kişi yok. Durum çok ters, daha bölüm gelmeden erken konuşmamak lazım. Marco ve King'in giriş sahneleri için gerekli fedakarlıklar bunlar.Şaka mı abi? Aylardır bölüm okumuyorum ama spoiler resminden rezillik akıyor Big mam ile peluş un muhattap olması mı dersiniz yoksa Smothie alayına girecek derken mala bağlamalar mı dersiniz, hakket en vasıfsız tayfa ulan aşlskjduasgdh
Chopper, Usopp, Nami, Carrot, Shinobu Tank içerisinde.Tayfanın çoğu onunla değil miydi yahu? Sanji, Nami , Usopp, Carrot, Shinobu.
"Cebinde anahtar varken eve pencereden mi giriyorsun ?" demiştin. Koca ana korsanları öyle yapıyormuş . Üstelik ev zemin katta bile değil. Hala inanamıyorum.Keşke site benim olmasaydı da, şu seriye birkaç ay ara verseydim. İyice batırdı seriyi
Pero tutsa bari
Adamlar Wano'ya giremeden Wano bitecekAllah'ın hakkı üçtür üçüncü yaşanmadan rezil demeyelim bir hakları daha var Mario'ların.
Marco>>Queen yalnız.Smoti vs Jack, Queen felan tartışılıyordu.
Queen Smotinin hayatını kaydırır...
Sanji yukarıdaydı. Kadın mı gördü acaba?Chopper, Usopp, Nami, Carrot, Shinobu Tank içerisinde.