Millennium Wizard 2 Haz 2020 #625 Bm Korsanları iş tanımı : Ayda bir Çay partisi. Haftalık şeker ve yiyecek haracı toplama. 3 ayda bir şelaleden düşmek. 3 ayda bir kanatlı mahluklara oha çekmek.
Bm Korsanları iş tanımı : Ayda bir Çay partisi. Haftalık şeker ve yiyecek haracı toplama. 3 ayda bir şelaleden düşmek. 3 ayda bir kanatlı mahluklara oha çekmek.
Donquixote Doflamingo 2 Haz 2020 #626 William cutting dedi ki: Aynı saf ve boş bakış. Umarım görmedi falan der, daha mantıklı olur en azından. Big Mom zaten çekilmesi zor bir karakter bide O-Lin hali hiç çekilmez. Genişletmek için tıkla ... Son spoiler ile Chopper ile O-Lin gibi takılacağı kesinleşti benim için.
William cutting dedi ki: Aynı saf ve boş bakış. Umarım görmedi falan der, daha mantıklı olur en azından. Big Mom zaten çekilmesi zor bir karakter bide O-Lin hali hiç çekilmez. Genişletmek için tıkla ... Son spoiler ile Chopper ile O-Lin gibi takılacağı kesinleşti benim için.
Wataame Daisuki 2 Haz 2020 #630 Şaka mı abi? Aylardır bölüm okumuyorum ama spoiler resminden rezillik akıyor Big mam ile peluş un muhattap olması mı dersiniz yoksa Smothie alayına girecek derken mala bağlamalar mı dersiniz, hakket en vasıfsız tayfa ulan aşlskjduasgdh
Şaka mı abi? Aylardır bölüm okumuyorum ama spoiler resminden rezillik akıyor Big mam ile peluş un muhattap olması mı dersiniz yoksa Smothie alayına girecek derken mala bağlamalar mı dersiniz, hakket en vasıfsız tayfa ulan aşlskjduasgdh