Ben o kadar da fazla zayiat olacağını düşünmüyorum ya. Oden'in armut gibi yardığı Kaido'yu Wb ne hale getirirdi. KK tayfasını veletken 3 koca gün tanklamış tayfanın o kadar da hasar alacağına pek inanasım gelmiyor. Hoş Wano'nun masum insanları arada kaynardı. Bir ihtimal bu göz önüne alınabilir ama yıllarca sessiz kalmış olması........... Neysem Marco geliyor ise İzo da geliyordur. Meselenin aslı astarı netleşir 2020 bitmeden, umarım.Hatırlıyorsan WB Tatch için Teach'e bulaşmama niyetindeydi. Demir kuralı çiğnemesine rağmen. Ölenin arkasından su içme olayı Izou'ya da bulaşmış olabilir. Tayfası da onu yalnız bırakmayacağı için böyle bir şeye sürüklemek istememiştir. Kaido'yu yenseler bile çok zayiat verirlerdi. Ne WB ne de Izou intikam için göze almamış olabilirler.
Eee arcda ölecek adam lazım ilk sırada adı var merak etme senEn son Jimbei ölsün diyordun sen değil mi?
Alırlar öyle sanki bilemedim. Jozu,vista,marcoYanına tüm wb tayfasını versen yine dayaklarını yer otururlar. Anca oden falan olmalı.
Doğru yolu gördün demek Kaptanları kaptan değil ki.Yakında yapamazlar ama Linlin ölsün deGerekirse banlanırım.
Bu aralar ben de böyle düşünmeye başladım.
Marco güzel giriş yapsın ama KA tayfası üzerinden yapmasın. Şamar oğlanına döndüler. Gelen geçen vuruyor.
Jozu'yu indirmek için anca açık vermesini bekleyen Kuzan demek istedin galiba.Aynısını yazmışım noluyo dedim bi an.Kuzan'la tokalaşırken kolu kopan Jozu mu ?
Koskoca Marco gelmiş,King falan diyorlar,Marco'yu yonkoudan aşağısı kesmez.Görüşeceğiz beyler Marco o yonkoulardan birini tutacak
Wano sonu görüşürüz onlarlaKoskoca Marco gelmiş,King falan diyorlar,Marco'yu yonkoudan aşağısı kesmez.
Dof'un, üstünde piknik yaptığı Jozu demek istedim.Jozu'yu indirmek için anca açık vermesini bekleyen Kuzan demek istedin galiba
Anlayamadım.Aynısını yazmışım noluyo dedim bi an.
Dof'un ömrünü verse hasar veremeyeceği Jozu'dan bahsediyorsun sanırım.Dof'un, üstünde piknik yaptığı Jozu demek istedim.
Anlayamadım.