Silinmiş Üye
Evet onu da düşündüm.Sanji vs page 1 olur gibi.Şimdi Sanji vs Queen olursa Zoro vs King olmak zorunda bu yazılı olmayan bir kuraldır op de.Drake bizim tarafta olacak muhtemelen. O yüzden Drake,sanji vs queen daha iyi olur gibi.
Evet onu da düşündüm.Sanji vs page 1 olur gibi.Şimdi Sanji vs Queen olursa Zoro vs King olmak zorunda bu yazılı olmayan bir kuraldır op de.Drake bizim tarafta olacak muhtemelen. O yüzden Drake,sanji vs queen daha iyi olur gibi.
Doğru dedin. Belki jinbei'ye bir şekilde p.up aldırırsa falan diyicem ama yine de kurtarmaz gibi.Evet onu da düşündüm.Sanji vs page 1 olur gibi.Şimdi Sanji vs Queen olursa Zoro vs King olmak zorunda bu yazılı olmayan bir kuraldır op de.
Kidd var. Killer'a işkence eden de odur yüsek ihtimalle.King vs Marco
Jack vs Inu & Neko
Who's Who vs Zoro
Sasaki vs Jinbe
Drake vs Sanji
Queen boşta kalıyor.Hmmm
Marco bariz üstündür.Aynı taktiğie sahip takımlar arasında daha iyi olan kazanır direk.Gidip 1 saatte yener demiyorum da gün bence sürmez.King vs Marco olmaz. İki adamın seviyesi aynı günlerce dövüşür bu elemanlar.
Marco üstündür ama bariz bir durum yok bence. En azından mesela Aokiji, Akainu veya Ace Jimbei kadar barizlik yok. Denk kapışır bu elemanlar. İkiside power up alamayacağına göre günler süren bir savaş olur.Marco bariz üstündür.Aynı taktiğie sahip takımlar arasında daha iyi olan kazanır direk.Gidip 1 saatte yener demiyorum da gün bence sürmez.
ne alakaCümle sonu nokta... :/
İkisi de zoan.Birisi WB'nin sağ kolu diğeri Kaido'nun.Birisinin inanılmaz bir yenilenme özelliği var.Hem meyve bazında hem de özel olan yetenek olarak Marco bence ağır basıyor.King de dengelemek için ileri seviye b.haki falan çıkması anca.Marco üstündür ama bariz bir durum yok bence. En azından mesela Aokiji, Akainu veya Ace Jimbei kadar barizlik yok. Denk kapışır bu elemanlar. İkiside power up alamayacağına göre günler süren bir savaş olur.