Luffy G4'süz queen'i alamaz dedigim yorum'u atlamışsın.Luffy Queen'i g4'e girmeden alıyor diye gaza gelenlerin bu şekilde yorumlar atması çok tatlı oluyor ya
Luffy G4'süz queen'i alamaz dedigim yorum'u atlamışsın.Luffy Queen'i g4'e girmeden alıyor diye gaza gelenlerin bu şekilde yorumlar atması çok tatlı oluyor ya
Enel 2 tane adayı içindeki insanlarla, sırf kibirinden dolayı haritadan silmiş biri, Enel yanına nasıl yaklaşamaz?Enel yanına yaklaşamaz bu arada Enel Crocodile yakındır ama O farklı bir seviye
İkisi de psikopat, başka da bi benzerlikleri yok.Enel'e benzettiğine göre sen de bu tipi baya seviyorsun demektir. Beni de kıllandırdın şimdi
Dof vs Zurna olsa çok merak ediyorum ne olacağını, hemen kulak tıkacı yapar iplerinden, sonra Zurnacıyı zurna diye çalar mıydı acaba
O arkadaş sen değil miydin ? Pardon o zaman ama sağlam bir arkadaştı güzel gaza geliyorduLuffy G4'süz queen'i alamaz dedigim yorum'u atlamışsın.
ayrıYa bu Zoro kaçacaktıda ne diye öyle bina kesip hava yaptı hiç yakıştıramıyorum.
bitişikBu kılıççılar hava atmaya gelince slash'ler havada uçuşur, gerekli an da bir bok etmezler. Bir smoothie iki de marul bey.
Cümle sonu nokta... :/bitişik
Drake bizim tarafta olacak muhtemelen. O yüzden Drake,sanji vs queen daha iyi olur gibi.King vs Marco
Jack vs Inu & Neko
Who's Who vs Zoro
Sasaki vs Jinbe
Drake vs Sanji
Queen boşta kalıyor.Hmmm