Hayıııııııırrrr.Bence 1.
Hayıııııııırrrr.Bence 1.
Bu sırada Big mom korsanları hala adaya ayak basamamış oluyor.Marco başkanı özlemiştik. 19 sayı sonra da Shanks geliyor. Mükemmel.
3. denemelerinde bu sefer de Shanks tarafından teq atılacak hepsine ve tarihin tozlu sayfalarına karışacaklar...Bu sırada Big mom korsanları hala adaya ayak basamamış oluyor.
Öyle de gelen geçen tanıtılacak diye bizimkileri mi dövecek?Dövüş olursa illaki yaparlar bir şeyler. Öteki türlüsü saçma olurdu. Görelim güçlerini.
Bu sefer Perospero şaşırıp terlemez. Direkt Dilini yutar.3. denemelerinde bu sefer de Shanks tarafından teq atılacak hepsine ve tarihin tozlu sayfalarına karışacaklar...
Bunlar daha çok düşer.Sonuçta düştüklerinde onları kaldıracak Katakuri-sama hazretleri görünmedi henüz.Bu sırada Big mom korsanları hala adaya ayak basamamış oluyor.
İnşallah! iyi kurgu olursa neden olmasın.Zoro bu arc YK alınca ne laf atabileceksiniz merak ediyorum gerçekten.
Cidden Jackla çok sağlam bir vs atmasını gönülden istiyorum. Kim daha psiko diye göstersin reyiz. Ne bileyim millet Luffynin sağ koluna oha bu kim tepkileri çeksin. Böyle Dragon,Akainu gibi büyük toplar övsün. BB Zoroyu görünce tayfama katıl senden iş çıkar falan desin Zoro reddetsin. Böyle olmayınca Luffyninde 5. yonko kelimesi havada kalıyor hemde fazlasıyla.Zoro bu arc YK alınca ne laf atabileceksiniz merak ediyorum gerçekten.