Hayır değil. Jinbei geliyor, kidd bile altına sıçıyor. Zoro'ya bakıyorsun, tınlayan yok.Chris,çekiyorsun belayı.
bu arada Zoro gayet mükemmel sağ kol.
Hayır değil. Jinbei geliyor, kidd bile altına sıçıyor. Zoro'ya bakıyorsun, tınlayan yok.Chris,çekiyorsun belayı.
bu arada Zoro gayet mükemmel sağ kol.
O kadar sert girmesin, sonuçta takılacak adam lazım bize deAlfa olayını attınız, bunu da atarsınız. Bakmışsın Roger yalvarmış çıkar.
WB , birilerinin tayfasına girmiş. Sadece zamanlama meselesi. Luffy de katardı tayfaya.Alpa bu her anlık K.O olmuş resmen
Bütün Dressrosa halkı cünüptü Zoro vs Pica'dan sonra. Zoro bir iki hayvanlık yapsa gene az çok aynı şey olur. Bizimkiler yeni olduğu için güçlerini bilen eden çok yok, Jinbe yılların adamı olsun o kadar.Hayır değil. Jinbei geliyor, kidd bile altına sıçıyor. Zoro'ya bakıyorsun, tınlayan yok.
Doflamingo'nun serinin en iyi villaini olması tartışması bile yapılamaycak bir konudur. Orada sadece Doffy'nin şuanki durumunu yazdım. Teach ise meh.. adamlık yanına uğramamış. baktı beyazsakal kendinden önce bunu mezara yolluyor. Götü üç buçuk attı Oyajii Oyajiii ediyor. Bu kadar da utanmaz.. iki yüzlü olmazsın ama değil mi ?Teachie'ye de Doffy'e de ayıp etmişsin hele Doffy'e.Serinin en iyi villainine laf ettirmem
İşte iyi bir izleyici.Bütün Dressrosa halkı cünüptü Zoro vs Pica'dan sonra. Zoro bir iki hayvanlık yapsa gene az çok aynı şey olur. Bizimkiler yeni olduğu için güçlerini bilen eden çok yok, Jinbe yılların adamı olsun o kadar.
Timeskip'ten sonrası doğru düzgün vs yüzü görmedik harbi. Bak yine dellendim şimdi.Düzgün vs çizmeyen oda'yı kına.
bir katakuri dışında çok üst düzey vs aklıma gelmiyor. Vergo vs Smoker & Law'da fena değildi.Timeskip'ten sonrası doğru düzgün vs yüzü görmedik harbi. Bak yine dellendim şimdi.
O kısmı gerçekten ayıptı.O kadar plan yaptın o acınasılığı da yapma.Bak Doffy'e yenildikten hatta hapisten düştükten sonra mutlu deliliği devam ediyor.Çok iyi karakter DoffyDoflamingo'nun serinin en iyi villaini olması tartışması bile yapılamaycak bir konudur. Orada sadece Doffy'nin şuanki durumunu yazdım. Teach ise meh.. adamlık yanına uğramamış. baktı beyazsakal kendinden önce bunu mezara yolluyor. Götü üç buçuk attı Oyajii Oyajiii ediyor. Bu kadar da utanmaz.. iki yüzlü olmazsın ama değil mi ?
ZıpzıpMarco ile Kizaru dövüşse Kizaru kaybeder
Marco'nun yenilmesi için Kizaru'dan çok daha güçlü saldırılar yapan birine ihtiyaç var.