Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco buraya bizim tayfa için değil, Wano savaşına destek olmak için geldi. Adam bizim tayfadan sadece Luffy'yi tanıyor. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam Luffy ile hiç konuşmadı bile savaşta. Sadece kim olduğunu biliyor. Neye istinaden gelecek bizim tayfaya?
marco tayfaya gelecek çünkü şenks marcoyu kendi tayfasına çağırmıştı :) şenksin yapamadığını luffy yapacak, zaten şenksi geçmiş tayfasında bi de marco olacak :)))))
 
Aga her şeyi geçtim Marco Wb'nin sağ kolu lan.

Bir Rayleigh ya da Zoro değil ama Wb'nin yanında büyümüş. Ace'i Wb'nin yanında kalmaya ikna etmiş kişi.

Niye girsin başka tayfaya.

Bir adamı seviyorsunuz sonra hadi tayfaya gelsin diyorsunuz. Mantıklı mı değil mi bakılmıyor.

Herhalde yonkolar ve amiraller hariç herkes için hasır şapka olur lafı geçti. Ha bir de ölüler hariç. :artiz: yanılmaya doyamadınız arkadaş.

Gelirse tayfaya deli Carrot gelir.
 
Marco dışında başkalarıda gelebilir çünkü wano en kilit arc zaten bu herşekilde belli edildi.
Beyaz sakal tayfasından başkaları da gelebilir marco ile çünkü ODEN wanoya geri döndüğünde kaido tarafından idam edilmesine nasıl müdahale edilmedi yada intikamı neden alınmadı beyazsakal tayfası neden bu zamana kadar orayı kendi kontrollerine alıp ODENE vefalarını göstermediler bilmiyoruz belki fırsat bu fırsat deyip gelebilirler.
Marinaford savaşında beyaz sakalın son emri tüm gücünüzle luffye destek verin demiş luffyde aceyi kurtararak tüm tayfanın saygısını kazanmıştı üstelik yeniden ortaya çıktıgında resmen bütün dünyanın düzenini bozdu dofilamingoyu devirdi ve bütün denizlordu sisteminin kalkmasına vesile oldu ordan gitti bigmoma posta koydu ve 5.yonkou oldu resmen tüm düzeni bozdu üstelik dünya toplantısında henüz bilmediğimiz birşeyler oldu ve herşey birbirine girdi.
Şimdi tüm dünya karışmışken iki yonkou ittifaak kurmuşken ve wano beyaz sakal korsanları için içlerinde derin bir yara iken marco ve astlarının luffynin yanında olması hiç şaşırtıcı değil üstelik jinbe gibi bir efsanenin luffynin tayfasına katıldığı tüm dünyada duyulmuşken luffye sempati duyan birçok yüksek rütbeli korsanın bizimkilerin yanında olması çok muhtemel ama direk jinbei gibi tayfaya katılmayıp dressrossa arcın sonundaki kaptanlar gibi bağlıklarını bildirip tekrar son savaşa kadar herkes yoluna gidebilir..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık