Sanji dj olmuş
Bu demektir ki Apoo'yu tekleyecek.
Kid vs Apoo yarım kalmaz bence bir anlamı yokSanji dj olmuş
Hacı düşünsene müthiş olur. Hükümeti devirmek için böyle bir tayfa lazım. Tayfada güçlü isim sayısı az. Luffy haricinde Zoro Sanji vardı. Jinbei eklendi. Bu iki isimle daha on numara olur.Öyle bir şey olmaz gelişmenin de bir adabı var. Zaten Marco'nun tayfaya gelmesi Luffy için değil Zoro ve Sanji için büyük sıkıntı.
Bizim tayfadaki üyelerin tamamı Shanks'ın tayfasını aşacaktır bunun için yıldız transferine gerek yok. Marco'nun tayfaya gelmesi sembolik bir hareket de olmaz çünkü Luffy'nin Shanks'ın yaptığı şekilde Marco'yu tayfaya davet etme ihtimali yok. Adam tayfasını paspas ettiği kaptan karşısında sağ koluna gel bana katıl deyip billur geçiyor. @Alpamis la bir de Aokiji demişsin yeminle Pep Guardiola gibi adamsın
Olum bu adamların hepsi ve daha fazlası zaten yardım edecek. Law bile kaç arctır bizimkilerle geziyor ama tayfadan değil. Tayfa çok ayrı mevzu karıştırmayalım lütfen.Hacı düşünsene müthiş olur. Hükümeti devirmek için böyle bir tayfa lazım. Tayfada güçlü isim sayısı az. Luffy haricinde Zoro Sanji vardı. Jinbei eklendi. Bu iki isimle daha on numara olur.
Manganın yarısından fazlası bitmiş.2 yonko düşecek bu arc.Pw up patlaması yaşanacak.Ne Zorosu ne sanjisi.Sesini duyuracak arc sonu herkese bu adam.Marco'yuda katacak içine.Ne yapsın Marco paso Teach'den dayak mı yesin?Öyle bir şey olmaz gelişmenin de bir adabı var. Zaten Marco'nun tayfaya gelmesi Luffy için değil Zoro ve Sanji için büyük sıkıntı.
Bizim tayfadaki üyelerin tamamı Shanks'ın tayfasını aşacaktır bunun için yıldız transferine gerek yok. Marco'nun tayfaya gelmesi sembolik bir hareket de olmaz çünkü Luffy'nin Shanks'ın yaptığı şekilde Marco'yu tayfaya davet etme ihtimali yok. Adam tayfasını paspas ettiği kaptan karşısında sağ koluna gel bana katıl deyip billur geçiyor. @Alpamis la bir de Aokiji demişsin yeminle Pep Guardiola gibi adamsın
O isimlerin Luffy'e Kaptan demesi müthiş olur . Öyle diyeyim.Olum bu adamların hepsi ve daha fazlası zaten yardım edecek. Law bile kaç arctır bizimkilerle geziyor ama tayfadan değil. Tayfa çok ayrı mevzu karıştırmayalım lütfen.
Şu bakış açısıyla manga yorumlanmaz diye 50 kere yazmışımdır ama herkesin beklentisi farklı tabi seriden.Manganın yarısından fazlası bitmiş.2 yonko düşecek bu arc.Pw up patlaması yaşanacak.Ne Zorosu ne sanjisi.Sesini duyuracak arc sonu herkese bu adam.Marco'yuda katacak içine.Ne yapsın Marco paso Teach'den dayak mı yesin?