Hayırdır ne atar yapıyorsunYonkou çizebilen birileri adaya geldiğinde böyle konuşursun o zaman. O adada o 2 canavarı çıkardığında Marco'dan daha vasıflı adam yok.

Hayırdır ne atar yapıyorsunYonkou çizebilen birileri adaya geldiğinde böyle konuşursun o zaman. O adada o 2 canavarı çıkardığında Marco'dan daha vasıflı adam yok.
Koca ana olmasa bile bunlar yonko tayfası.Böyle bir duruma düşmeleri çok saçma.Yonko tayfası dediğin şelaleden düşmez yani.Bir saniye o gemide Bm yok galiba. İyide o zaman düştükleri durum normal gayet. Smothie baya pasif kalmış bir tek o suçlanabilir ama oda uçamıyor sanırım
Atar mı? Ne atarı? Yanlıştı, yanlışlığını belirttim. Nasıl konuşacağını öğrenmek olarak algıladıysan o senin alınganlığın.Hayırdır ne atar yapıyorsunfikrime katılmıyorsan katılmıyorum der cikarsin.Nasi konusacagimi senden mi ogrenecegim
Şelaleden yukarı çıkan bir gemi Balıklar olmasa diki çıkma şansı yok. Yani düşmeye çok meyilli Marco veya King'in tekmesine zaten gemi direkt arka tarafa yıkılıyor. Yani uçan bir kuştan yedikleri beklenmedik bir saldırıya reaksiyon gösterememelerinde çok anormal bir durum yok bence.Koca imparator tayfası uçan birini denizde görünce bu hale mi gelecek?
Bunun mantıklı yanı yok.
King ve Marco bunları açık denizde bile batırır.
Oda farkında Zoro eğer bunlardan birine denk gelse çok fena balonlarını patlatacak.Bu Zoro, ne bir yonkou gördü ne bir yonkou komutanı. Daha uçan 6'lı gibilerden birisine bile denk gelmedi. Shanksi bile görmedi. Anca Ace'i gördü. Ha bir de Teach'i. O zaman da Teach yonkou değildi.
Görse tanır mı acaba.Oda farkında Zoro eğer bunlardan birine denk gelse çok fena balonlarını patlatacak.
Sanmıyorum en ufak bi fikrinin olacağını. Yaşasaydı bi Beyazsakal'ı tanırdı herhalde.Görse tanır mı acaba.