Klasik handikaplar çoğu vsde görüyoruz.Bak ama bu zoro fanları için hardcore bahane olacak. Zoro king'le eşleşmeyince " ama zoro yara almasa king'i hoplatır dı" diyecekler.
Klasik handikaplar çoğu vsde görüyoruz.Bak ama bu zoro fanları için hardcore bahane olacak. Zoro king'le eşleşmeyince " ama zoro yara almasa king'i hoplatır dı" diyecekler.
Kiddi fark etmiyor zaten fark etseydi kendine saklanacak delik arardı.Valla spoilerı az önce görünce şoke oldum denebilir.Bu kadarını beklemiyordum.Kid de bir zahmet saldırı almasın yani üçüne aynı anda saldırabilmek de ne bileyim çok fazla olur.Ayrıca Kid önceki dövüşlerinden tecrübelidir zaten.
Adam başarılı.Kizaru'yu attıklarını bir ona bir öbürüne saydırmış.Zoro'nun kesilmesi öyle çivi gibi şeyler değil özellikle sağlam yara vermiş.
Olmazsa olmaz ama saçma saçma konuşup toksiklik yapmasan.İşte öyle bir şey olmayacak bu da bahane olacak diyorum.
Doğru dedin.Klasik handikaplar çoğu vsde görüyoruz.
Sevemiyorum marul kafayı.Neyse dostum. Sende kompleks olmuş, pek tartışmayacağız Zoro'yu seninle. İyi forumlar sana.
Her zaman bir bahane olmuştur.Yani geçin bu ayakları.Olmazsa olmaz ama saçma saçma konuşup toksiklik yapmasan.
İş yapmazsa yapmamıştır bunun ne bahanesi olucak .
Kılıçsız Zoro > SanjiGüldük hepimiz güldük
bütün Sanji fanları güldük
Zoro fanları sizinle aynı hayal dünyasında bizde yaşamak isterdik.
Bu yeni bulduğumuz Le bir isim verelim
Tuvalet Kağıdı L Zoro olsun
Yapma aga sonra salya sümük aglıyolar kışkırtma şu çapsız şanji nin fanlarını :dKılıçsız Zoro > Sanji