Sanji Doffyden darbe alınca ezik oluyordu Apoodanntek yiyen Zoro nedir o zaman?Sanji fanları mağaralarından çıkmış Whole Cake arc'ı sonrası uzun bir süreç oldu.
Tamam zaten hasar almasını anlıyorum. Ama ortada bir yenilgi göremiyorum hani.Fuji
Killer
Apoo
Kendi Arc'ı denen oldukça uzun Pasta adası arc'ında hiçbir şey yapamayan PrenSanji Apoo'dan kesik alsada yoluna devam eden Zoro kiminle dalga geçilmeli bilemedimKid abisi almış Zoroyu kanatlarının altına, bundan sonra seni kimse kesemez koçum demiş Apoyu bi güzel dövmüş.
Sanji Doffy'den darbe alma değil karşısında hiçbir şey yapamadı Law kurtardı. Zoro'da tek yemedi hala ayakta ) hatta ciddi bir hasar oluşturduğunu hiç sanmıyorum o saldırının.Sanji Doffyden darbe alınca ezik oluyordu Apoodanntek yiyen Zoro nedir o zaman?
Sanji karşı karşıya darbe aldı sonrada ip ile etkisiz hale gelip savaşı kaybetti.Sanji Doffyden darbe alınca ezik oluyordu Apoodanntek yiyen Zoro nedir o zaman?
Sanji en azından jelibondan kaçabildi Zoroda delikanlıysa gösterseydiya zırhını nerde bu adamın zırhı önüne gelen kesiyor holloş ettiler adamı.Kendi Arc'ı denen oldukça uzun Pasta adası arc'ında hiçbir şey yapamayan PrenSanji Apoo'dan kesik alsada yoluna devam eden Zoro kiminle dalga geçilmeli bilemedim
Bak ama bu zoro fanları için hardcore bahane olacak. Zoro king'le eşleşmeyince " ama zoro yara almasa king'i hoplatır dı" diyecekler.Tamam zaten hasar almasını anlıyorum. Ama ortada bir yenilgi göremiyorum hani.
Ee ozaman herjez neden Sanji parazitten kurtulamadı diyordu Zoro ne Hawkinsin çivilerinden ne Killerin kamasından nede Apoonun kesmesinden kaçabildi adamı talim tahtası ettiler peki nerde bu meşhur armamenti?Sanji karşı karşıya darbe aldı sonrada ip ile etkisiz hale gelip savaşı kaybetti.