Mihawkın actıği yaranın yanıda bu zoro icin cizik sayılır jack de yarılmışti aynı seklide adam yoluna devam etti.Şundan sağ kurtulup savasırsa kimse bir daha luffy plot armor lu demesin. Çünkü bu marul plotun anasını bellemiş olacak.
Mihawkın actıği yaranın yanıda bu zoro icin cizik sayılır jack de yarılmışti aynı seklide adam yoluna devam etti.Şundan sağ kurtulup savasırsa kimse bir daha luffy plot armor lu demesin. Çünkü bu marul plotun anasını bellemiş olacak.
Önemli olan saldırının işe yarayıp yaramadığı. Zoro yarılırken yandaki resimdr luffy sapasağlam duruyordu.Süpriz atağı Zoro Reis yemiş, Luffy bildiğin madara edilmiş artık susma vaktidir gençler bırakın bu işi yani.
Edit: Luffy Amiral seviyesi
Apo o sürpriz saldırıyı Kizaru'ya bile atabiliyor o yüzden Zoro'da bir sıkıntı görmüyorum ama bak şimdi diğeri ko oluyor bence bir iki laf etmemiz lazım xDUlan ne boş yaptınız o saldırı ile hiç bir şey olmaz sakin olun az.
Killer'da yarmıştı. Yolu kapanmıştı ki bu killer'ın yaptığının bilmem kaç katı. Adam'ın üstüne x harfini kazımışlar.Mihawkın actıği yaranın yanıda bu zoro icin cizik sayılır jack de yarılmışti aynı seklide adam yoluna devam etti.
Apo o sürpriz saldırıyı Kizaru'ya bile atabiliyor o yüzden Zoro'da bir sıkıntı görmüyorum ama bak şimdi diğeri ko oluyor bence bir iki laf etmemiz lazım xD
KO olursa sıkıntı büyük hikaye de problem olur o zaman.Apo o sürpriz saldırıyı Kizaru'ya bile atabiliyor o yüzden Zoro'da bir sıkıntı görmüyorum ama bak şimdi diğeri ko oluyor bence bir iki laf etmemiz lazım xD
Bu bölüm tüm övgüler Kid'e gider. Zoro kesilse de Kid sevdiğimiz bir kardeşimiz olduğu için memnunum.Çocukları pistten alalım çekmiş resmen muhahaha
5. İmparatorun Doğuşu