*KamazoBir de killer.
Killer olsa Zoro'nun helvasını yiyorduk şu an
Son düzenleme:
*KamazoBir de killer.
Doğru dedin, killer acımaz.*Kamazo.
Killer olsa Zoro'nun helvasını yiyorduk şu an
Geçen bölüm sakenin kokusunu almıştı. Benzer durum olmuştur.Zoro Luffy'i blduğuna göre gözlem hakisi gelişaskljakhjskjahsj
Togashi 93-94 senesinde de beri sağlığım kötü diyormuş. Uzun ara verse de artık pek düzelmez. Mangakaların bence belli yaştan sonra çizim yapmayı bırakmaları gerekiyor, kendi yetiştirdikleri veya kendi çizim tarzına uygun asistanlara bıraksalar keşke.Korona ise normal zaten ama habire çok yoruluyorum,sağlığım kötüleşiyor falan diyor. Yani gerçekten sağlığı bu tempoyu kaldıramayacak kadar kötüleşti ise uzun bir ara vermeli bence. Öteki türlü ya erken bitirir mangayı yada ayda 2 bölüm verir ki bunlar hiç hoş olmaz.
Keşke.Apoo gereksizi şu darbeden sonra geri kalkmasın lütfen. Seride son görüşümüz olur umarım.
Şu an da onlarla dövüşmeleri de söz konusu değil ki. Herkes yorumlarda F6 vs. Luffy-Zoro'yu konuşuyor. Ama Queen demiş ki F6'dan birini çıkaracağım boş koltuk oluşacak Luffy ve Zoro'yu yenerseniz sizi F6 olarak atayacağım. Ben mi yanlış anlıyorum : SMillet bu f6'yı bobbin, pekoms falan sanıyor herhal. Yok zoro tekliyecek, yok ısınma yaşayacaklar... Adamlar jack'le kapışacakları için seviniyor. Page1 suit'li sanji'nin canını yakıyor. Ama forum'a sorsan çoluk çocuk yuvası..
P1 ne zaman Sanji'nin canını yaktı. benim son hatıradığım "hmm nereye kayboldu bu" diyordu.Millet bu f6'yı bobbin, pekoms falan sanıyor herhal. Yok zoro tekliyecek, yok ısınma yaşayacaklar... Adamlar jack'le kapışacakları için seviniyor. Page1 suit'li sanji'nin canını yakıyor. Ama forum'a sorsan çoluk çocuk yuvası..
Yani haklısın. Oda'da 45 yaşında.Genç değil artık. Dediğin gibi asistana çizim yaptırsa iyi olur ama Oda yapmaz büyük ihtimalle. Belli ki daha çok süresi var One Piece'in. Sağlığına dikkat etmez ise mangayı hak ettiği şekilde bitiremez. 2. bir Togashi vakası olmaz umarım.Geçen bölüm sakenin kokusunu almıştı. Benzer durum olmuştur.
Togashi 93-94 senesinde de beri sağlığım kötü diyormuş. Uzun ara verse de artık pek düzelmez. Mangakaların bence belli yaştan sonra çizim yapmayı bırakmaları gerekiyor, kendi yetiştirdikleri veya kendi çizim tarzına uygun asistanlara bıraksalar keşke.