Sanji gibi bir erkek olsa dediğin yerde beni bir korkuttun ama devamını okuyunca rahatladım Yuba’cığım.Sanji gibi bir erkek olsa pardon erkek demişim seri çoktan biterdi.
Kral her yönden mükemmel bir karakter. Öyle bir an geliyor ki sırf kaptanı için yolunu bile kaybetmiyor ve yanında savaşıyor daha ne olsun yahuUlan adamın hası ya hası!!!
Oysa Zoro, Apoooooo'nun elinden almış Luffy'i...Apoo Zoro'yu da Luffy'i de dövmüş dayağı yiyen iki tarafın fanları da birbiriyle tartışıyor olaya gel hahahaha.
Apoo fanı bulsak onla tartışacağız. xdApoo Zoro'yu da Luffy'i de dövmüş dayağı yiyen iki tarafın fanları da birbiriyle tartışıyor olaya gel hahahaha.
Zoro kendini çok aştıSanji gibi bir erkek olsa dediğin yerde beni bir korkuttun ama devamını okuyunca rahatladım Yuba’cığım.
Kral her yönden mükemmel bir karakter. Öyle bir an geliyor ki sırf kaptanı için yolunu bile kaybetmiyor ve yanında savaşıyor daha ne olsun yahu
Ulan okuduğum en iyi yazı son zamanlarda.İmparator len.
Kaidou ile teke tek len.
Gözlem len, Kahin len.
Brook vs Apoo len.
Zoro Wano'da şov yapacak len.
Ortamlarda İmparator dersin, abartmak değil değil mi ya.
Oda ne balon patlattın ya vallaha tebrik ediyorum. Hayır öyle şişirilmişlerdi yok artık rakibi şu değil bu değil falan muhabbeti yapılıyordu. Artık muhatap Yonkou hemi de teke tek alır, ne toplu dalması falan filan. Ulan bırak İmparatoru Kata'nın şöyle bir duruma düştüğünü görüyorum diyebilecek var mı?
Hayır sanki bizim forumu duymuş gibi geçen hafta Brook vs Apoo diyenlere kelimenin tam anlamıyla diss attı Apoo. Diss atma deyimi tam oturdu.
Yanında yonkou Luffy varken ihtiyaç duymamıştırBölüm çıktığında Zoro'nun o slashlarını atmamasının sebebini görecek miyiz acaba?
175 sayfanın çoğunu zevkle okudum, okumaya değerAmme hizmeti olmuş teşekkür ederim
@Scratchmen ApooApoo fanı bulsak onla tartışacağız. xd