Yani gerçekçi olmak lazım.
O zaman fanlık yapmayıp Kaido'nun kellesini koltuğumuzun altına alıp gidelim
TeşekkürlerGörüşüne saygı duyarak katılmadığımı bildiriyorum.
Yani gerçekçi olmak lazım.
O zaman fanlık yapmayıp Kaido'nun kellesini koltuğumuzun altına alıp gidelim
TeşekkürlerGörüşüne saygı duyarak katılmadığımı bildiriyorum.
Bak ben sana diyeyim, Luffy Kaido'ya kesin saldırır, bi' köşeye yazApoo vs Brook kesin gibiydi şoktayım ben hala
Belki yazan olmuştur da wano o olayları bilmiyor diye biliyorum. Gazete gitmiyor oraya. Hala ezik sanmaları normal.Queen, Katakuri ve Cracker'ı yenen birisini yenmesi için bakın en kötü kendisini yollaması gerekirdi. (Kendisini çok güçlü düşündüğü için)
Ama gidip tayfadan birilerine gidin yenin ve uçan altılıdan birisi olun diyor. Sanırım bu kargaşada gidip Uçan altılıdan kafasına taktığı birisini etkisiz hale getirecek. (Tahminimce Who's Who olabilir)
Uçan altılı ve Yıkımcılar dışında iki isim var.
Hawkins ve Apoo. (Bu ikisinin Kaido'ya yürekten bağlı olma imkanları yok)
Oda bu ikisini(veya birini) bizimkilerle biraz dövüştürüp sonra ittifak muhabbetine başlatabilir. Ha hiç dövüş de olmayabilir.
Tüm novalar müttefik olarak teorim tutacak mı bakalım.
Zoro'nun ederi o zaten.5'ini Luffy alır, P1 vs Zoro olur herhalde?
Sanmıyorum uzak ihtimal.Ama çıkarsa tebrik ederimBak ben sana diyeyim, Luffy Kaido'ya kesin saldırır, bi' köşeye yaz
Bm'de Luffyi gördüğü gibi dalacak ve ortalık karışacakBak ben sana diyeyim, Luffy Kaido'ya kesin saldırır, bi' köşeye yaz
Muhtemelen Oda 5 yıla çizmeyi bitirecek. Biz aralar falanla bunu 10 yıl içinde görürüz. Temmuz sonu Ağustos başı da ayda 1 sayı çıkacak dergiden sanirim. Bir de Oda da verir o ara. Bu sene baya az çıkacak bölümSonra One Piece 5 yılda bitecek.