Kinemon keşke kiyafetini tutacaklı yapsaymış Luffy'nin daha iyi olurmuş Portatif KKBir önceki yorumda uyarmıştım.
Harbi kucaktayken bir daha baktım da gözlerinin içine Luffy'nin anlık........ Anlık Ko olmuş
Kinemon keşke kiyafetini tutacaklı yapsaymış Luffy'nin daha iyi olurmuş Portatif KKBir önceki yorumda uyarmıştım.
Harbi kucaktayken bir daha baktım da gözlerinin içine Luffy'nin anlık........ Anlık Ko olmuş
Sana bir şey sorucam, Zoro`nun Luffy`i alıp kaçtığı yerde söylediği laf eğer hasar alırsa kamuflaj bozulur ve savaşa kadar vücutta tutulmaz üzerine değil mi?Çizim üzerinden değerlendirme bence. Luffy hemen kendine geliyor zaten. Çizime bakacak olursan, buna benzer bir sürü sahne bulabiliriz.
Bunlar görmek istediğim yorumlar.Kid varken Law`ı geleceğin Beyazsakal`ı gören kitle de burada mı?
Bu adam dövüş dahisi.Zoro'da tam taktik adamı ha.
Mizuwara no Luffyahaha bu neymiş ya :d
Hep öngörü eksikliği bunlar, Kinemon'un hanesine bir eksi gelir buradan.Kinemon keşke kiyafetini tutacaklı yapsaymış Luffy'nin daha iyi olurmuş Portatif KK
Luffy'nin durumu olmasa katılabilirdim arkadaşlara ama sağolsun Luffy gene kurtarıyor biziSanji'nin aynı sahnesi var Luffy ile.Atsana onu bulamıyorum şimdi.Zoro kesik yedi diye gömülebilir ama kaçtı falan kaptanı kurtarmak için ne olacak başka.
Çöp poşetine kaptan diyorsa kendi ne oluyor?Bu adam dövüş dahisi.
Elinde çöp poşeti varken dövüşülmeyeceğini 5 yaşında ki aklı gidik Linlin bile biliyordur.
Önce Kaido vurdu, sonra Apoo, sıradaki?kaido vs luffy'den sonra en keyifli bölüm yorumları bu bölümde olur