İşte oda gözünüze sokmak istemiş luffynin tekkhasdhajdansdaİki saldırının sayfasını yan yana getir. Sonra bir kıyaslama yap. Arada sunuluş farkı bile her şeyi gösterir sana.
İşte oda gözünüze sokmak istemiş luffynin tekkhasdhajdansdaİki saldırının sayfasını yan yana getir. Sonra bir kıyaslama yap. Arada sunuluş farkı bile her şeyi gösterir sana.
nasıl yani :S şimdi apoo iki supernova gücünde değil mi yav :SYalnız Apoo'nun gazına gelenler de iki bölüm sonra afallayacak, asıl güzel yanı bu
Bunu kaçırmışım süper.Allah belanı versin Oda...
Aynen haklısın.Ben böyle bölüm görmedim.Hep Sanji'ye vururdu.Bu kez aynı anda Luffy ve Zoro fanlarına karşılıklı gol atmış.Birbirleriyle dalga geçerlerdi normalde felekleri şaştı tek sayıyla.Savunsak mı saldırsak mı diye.Oda muhteşem bir yazar. Sadece bir bölümde Luffy ve Zoro fanlarını perişan etti.
Bence etmedi. Apoo, Luffy ve Zoro'nun hiç bilmedikleri bir adam. Luffy daha önce hiç görmedi, Zoro da belki Sabaody'da görmüştür uzaktan. Haliyle bizimkilerin Apoo'nun nasıl bir adam olduğunu ya da gücünü bilmiyor. Burada sadece Luffy'nin geleceği görememiş olması eleştirilebilir. Onu kurguya saysan, karşılarındaki adamın müzik üzerinden onlara saldırı yapacaklarını düşünmemiş olmaları normal. Keza Apoo'nun saldırılarının gücünü de tam bilmiyoruz.Kendi altyapısını da hiç etti ama.
Büyük karaktersizlik, büyük korkaklık yapıyor xD Yapmamalı böyle şeylerVUHUUUUUUUUU. Abooooooooo o neydi gızz?!!
Luffy tek yiyip perte çıktı.
Zoro da ne zaman kesilse Luffy'yi kucaklayıp kaçıyor.
Zorla bana da dalga geçtirtecekler ya. Zor tutuyorum kendimi.Yalnız boş kaçmıyor Zoro, çantasını takmış koluna