Bu act 3 başından beri de yancı olmaması bile beni de mest etmiştir historyacimKid: I don't give a fuck
Bundan sonra Kid fanıyım.
Önceden de seviyordum ama bundan sonra Kid’e bir şey diyen karşısında beni bulur.
Bu act 3 başından beri de yancı olmaması bile beni de mest etmiştir historyacimKid: I don't give a fuck
Bundan sonra Kid fanıyım.
Önceden de seviyordum ama bundan sonra Kid’e bir şey diyen karşısında beni bulur.
kimi mangadan delil diye sunacak kimi odanın karakter tanıtımı deyip geçecek yapacak bir şey yokşu işin kronolojisini merak ettim :S zoro hemen kid aksiyona girmeden önce mi kesiliyor :S
fişledik seni zoro haterı, zamanı gelince hesabı sorulacak...
üzücü be reyiz, burdan şimdi ne güç dengeleri kasılacak hehey...
Hahaha Burdayım bebeğim İkisi de rezil oldu ama Zoro en azında kurtarılmaya muhtaç kalmadı@Mr.BushidoO KANKA LUFFYCİLER ERKEN KONUŞUYOR MANGA SAYFALARI ÇIKINCA SUS PUS OLUYORLAR DİYORDUN? NERDESİN ASSDHSDHFSDDJFHS
Ben genel manada yazdım ya. Hani Zoro ve Luffy saçma sapan şeylere düşüyorlar ama sonunda gerçek dövüşlerde çok üst düzey adamları tokatlayacaklar yine.Herifin saldırısı bir Kaido değil tabiki de gayet güçlü mantık arayan fark ediyor zaten Brook alırcılara yazmak daha manalı olur.Kid'in ittifak yaptığı adamı Brook'a yediriyorlar.Sebep de ikisi de müzik yapıyor.
YAV MSHFJKSDHFJKSHYDFAHLKDHASJDGJASHahahah Zoro, Luffy için korkup kaçmış. Adamın kaptanı yüzünden başı dertten kurtulmuyor
Bence de Kaido dahil kimse tek atamamalı ama Apoo'nun çöp olduğuna dair tek bir ima var mı mangada?Herif nova bir kaptan Drake çöp değilse bu da çöp olmak zorunda değil.Mesele Apoo gibi bir salağa sinir olup olmama meselesi değil de
Yonko mekanına indirme yemini ile gelip hala şöyle çer çöple uğraştırmıyor mu?
Söker misin sabaha mı bırakırsın diyesi geliyor insanın!!!
Sen şimdi bu salağa 1.5 Milyar ödül veripte 5. Yonko reklamı yapıyorsun
Sonraki sayfada Apoo gibi çöplere yem ediyorsun.
Yonkoya gelmeden önce önüne gelen tokatlıyor Luffy Zoro Sanji gibi as adamları
Yok yani taze bir dövüş olsa Kaidonun hiç şansı yok mu? Diyeceğiz o yüzden mi eziklere ezdiriyorsun anlamadım ki
Yalnızca objektif bir Zoro fanıyım...fişledik seni zoro haterı, zamanı gelince hesabı sorulacak...
Oda muhteşem bir yazar. Sadece bir bölümde Luffy ve Zoro fanlarını perişan etti.Bu bölümün animesi çıksın bu müziği koyacağım düzenleyip. 1.11den itibaren.
Hahahahhahahahahahahaluffy'i gören Apo selasini okuyor puahahah