Karnında açlık efekti var mıydı ben göremedim de?Luffy'nin açlık durumunu önemsemeden yaptığın şu yorumu şiddetle kınıyorum.
Karnında açlık efekti var mıydı ben göremedim de?Luffy'nin açlık durumunu önemsemeden yaptığın şu yorumu şiddetle kınıyorum.
E kafanda yarılma darbesi > kafaya alınan darbe yaparsan sittin sene değişmez fikrin zaten. Adam direkt kafasına darbe alıyor, ama gel gör ki bu darbe kesilme yarasından daha az güçte oluyor. Bak sen diyince mantık kazanıyor her şey. Kaido > Oden demek için mantıklı bir sebep daha. Kılıç yarası > Kafaya alınan darbe ya, Kaido daha güçlü darbe almasına rağmen yıkılmıyorken, Oden daha az güçte darbe almasına rağmen pert oluyor. Sayende bunu da mantığı kavuşturduk.Yok reyiz olayın içinden böyle çıkamazsın.
Aç bak. Luffy’nin ilk darbesi bir yumruk etkisinde. Zoro ise yarılıyor. Şimdi sen aklınca Luffy iki darbeye gitti, Zoro tek darbede topukladı diyorsun. Ama bakınca eğer ikinci darbeyi yeseydi Zoro daha çok hasar almış olacaktı mantıken. Yani Senin mantıkla gidersek Luffy baya baya ezilmiş oluyor. Ben şu an tamamen senin pencerenden bakarak yorumluyorum olayı
Luffy kalabalık ortam'da karnı guruldayacak kadar terbiyesiz değil tımam mı?Karnında açlık efekti var mıydı ben göremedim de?
Ben böyle bir şey demiyorum olayları çarptırma reyiz. Ben görünen neyse onu söylüyorum. Adam yanağına yumruk yiyor bildiğin. Sonradan verdiği pozdan anlıyoruz zaten. Zoro dan ise baya baya kanlar fışkırıyor. Ciddi ciddi Luffy’nin ilk yediği darbe>Zoro’nun ilk yediği darbemi diyorsun yani hahahaah. Bak ben mangada olanı söylüyorum Ama sen olayları çarptırıyorsun reyiz lütfen ama yapma böyleE kafanda yarılma darbesi > kafaya alınan darbe yaparsan sittin sene değişmez fikrin zaten. Adam direkt kafasına darbe alıyor, ama gel gör ki bu darbe kesilme yarasından daha az güçte oluyor. Bak sen diyince mantık kazanıyor her şey. Kaido > Oden demek için mantıklı bir sebep daha. Kılıç yarası > Kafaya alınan darbe ya, Kaido daha güçlü darbe almasına rağmen yıkılmıyorken, Oden daha az güçte darbe almasına rağmen pert oluyor. Sayende bunu da mantığı kavuşturduk.
Doğru Luffy terbiyeli adam. Karnı guruldamıştır ama hakisi ile saklamıştır reyiz efektiLuffy kalabalık ortam'da karnı guruldayacak kadar terbiyesiz değil tımam mı?
( ayrıca luffy hep aç )
Yahu kan çıktı diye diğer darbeden güçlü olması gerekiyor hemen? Kafadan bahsediyoruz burada. İnsan kafasına bir tokat yediğinde dünyasını şaşırır. Ama gel gör ki OP dünyasında kafaya alınan darbe sıradan darbe oluyor. Kaldı ki Oden örneği var. Ama ona rağmen sıradan kafaya alınan darbe oluyor.Ben böyle bir şey demiyorum olayları çarptırma reyiz. Ben görünen neyse onu söylüyorum. Adam yanağına yumruk yiyor bildiğin. Sonradan verdiği pozdan anlıyoruz zaten. Zoro dan ise baya baya kanlar fışkırıyor. Ciddi ciddi Luffy’nin ilk yediği darbe>Zoro’nun ilk yediği darbemi diyorsun yani hahahaah. Bak ben mangada olanı söylüyorum Ama sen olayları çarptırıyorsun reyiz lütfen ama yapma böyle
Doğru Luffy terbiyeli adam. Karnı guruldamıştır ama hakisi ile saklamıştır reyiz efekti
Reyiz sen şu an hangi darbeden bahsediyorsun Oden falan dediğine göre ikinciden mi bahsediyorsun? Eğer öyleyse ben ilk darbeyi kastediyorum lütfen ama. Zira Odenin yediği ile Luffy’nin yediği arasında baya fark var. Bu arada kafaya tokat ne reyiz? Adam yanağını tutuyor hemde hahahah. Neyse Allahtan manga varda gerçeklerin üstü kolay kolay örtülemiyorYahu kan çıktı diye diğer darbeden güçlü olması gerekiyor hemen? Kafadan bahsediyoruz burada. İnsan kafasına bir tokat yediğinde dünyasını şaşırır. Ama gel gör ki OP dünyasında kafaya alınan darbe sıradan darbe oluyor. Kaldı ki Oden örneği var. Ama ona rağmen sıradan kafaya alınan darbe oluyor.
Bu yorumda bir tutarsızlık var. Böyle olsa şöyle olsa dedikten sonra garanti mi diyorsun.Orada Gyukimaru Zoro'nun hayatını bağışlamamış olsa, akabinde Hiyoru Zoro'yu kurtarmamış olsa Zoro mevta.
Zoro orada Luffy'yi çıkarmamış olsa, Zoro'nun da ölmeyeceği ya da hapis olmayacağı garanti mi?
Yoo ben de ilk darbeden bahsediyorum.Reyiz sen şu an hangi darbeden bahsediyorsun Oden falan dediğine göre ikinciden mi bahsediyorsun? Eğer öyleyse ben ilk darbeyi kastediyorum lütfen ama. Zira Odenin yediği ile Luffy’nin yediği arasında baya fark var. Bu arada kafaya tokat ne reyiz? Adam yanağını tutuyor hemde hahahah. Neyse Allahtan manga varda gerçeklerin üstü kolay kolay örtülemiyor
Dediğim durumların hepsi mangada mevcut olan durumlar.Bu yorumda bir tutarsızlık var. Böyle olsa şöyle olsa dedikten sonra garanti mi diyorsun.