Eeee? Luffy de kafaya alıyor darbeyi...O orak darbesi adamı delip geçiyor. Gözleri var görmezler...
Zoro bayılıyor mı bayılıyor tek darbeye.
Eeee? Luffy de kafaya alıyor darbeyi...O orak darbesi adamı delip geçiyor. Gözleri var görmezler...
Şimdi sen şunu mu demek istiyorsun reyiz; Luffy o kadar dayanıksız ki ilk yediği normal bir yumruk/tokat darbesine afalladı sonradan yediği bir patlamaya da bayıldı. Zoro da ikinci darbeyi yese bayılırdı. O yüzden Luffy’i alıp kaçtı ki ikisi de oracıkta bayılıp ölmesin doğru mu?Tek orak darbesine bayılan Zoro...
Apoo'dan ikinci darbeyi almamak için kaçan Zoro...
Bayılması normal değil mi? Sorun luffynin geleceği görebilmesine rağmen bunu görememesi. Zoro geleceği görüyor da biz mi kıvırıyoruzEeee? Luffy de kafaya alıyor darbeyi...
Luffy'nin aldığı darbe sıradan bir darbe, Zoro'nun ki ise imparator bayıltacak cinsten darbe....Evet, anlıyorum.Şimdi sen şunu mu demek istiyorsun reyiz; Luffy o kadar dayanıksız ki ilk yediği normal bir yumruk/tokat darbesine afalladı sonradan yediği bir patlamaya da bayıldı. Zoro da ikinci darbeyi yese bayılırdı. O yüzden Luffy’i alıp kaçtı ki ikisi de oracıkta bayılıp ölmesin doğru mu?
Kaldı ki Luffy’nin yediği ilk darbe ile Zoro’nun yediği ilk darbe arasında bariz fark var. Luffy’nin yediği ilk darbe bildiğin bir tokat/yumruk. Zoro’nun ise gövdesi kesiliyor. Yani Zoro’ya değilde daha çok Luffy’e gömmüş oldun bence ama yinede sen bilirsin
Görememesi değil, görmemesi. Aradaki farkı görmek lazım. Yoksa Luffy'nin geleceği gördüğü bir sürü sahne mevcut.Bayılması normal değil mi? Sorun luffynin geleceği görebilmesine rağmen bunu görememesi. Zoro geleceği görüyor da biz mi kıvırıyoruz
İyide Zoro savaşını kazandıktan sonra bayıldı . Savaşını kazandıktan sonra isterse ölsün. Luffy dövüşün ortasında bayıldı ve Zoro onu ordan çıkarmasa en iyi ihtimalle Luffy'e 2. kez hapishane yolu gözükecek.Eeee? Luffy de kafaya alıyor darbeyi...
Yok reyiz olayın içinden böyle çıkamazsın.Luffy'nin aldığı darbe sıradan bir darbe, Zoro'nun ki ise imparator bayıltacak cinsten darbe....Evet, anlıyorum.
Yahu sen ölmüşsün, savaşı kazanmanın anlamı ne? Orada Gyukimaru Zoro'nun hayatını bağışlamamış olsa, akabinde Hiyoru Zoro'yu kurtarmamış olsa Zoro mevta.İyide Zoro savaşını kazandıktan sonra bayıldı . Savaşını kazandıktan sonra isterse ölsün. Luffy dövüşün ortasında bayıldı ve Zoro onu ordan çıkarmasa en iyi ihtimalle Luffy'e 2. kez hapishane yolu gözükecek.
Luffy'nin açlık durumunu önemsemeden yaptığın şu yorumu şiddetle kınıyorum.Yok reyiz olayın içinden böyle çıkamazsın.
Aç bak. Luffy’nin ilk darbesi bir yumruk etkisinde. Zoro ise yarılıyor. Şimdi sen aklınca Luffy iki darbeye gitti, Zoro tek darbede topukladı diyorsun. Ama bakınca eğer ikinci darbeyi yeseydi Zoro daha çok hasar almış olacaktı mantıken. Yani Senin mantıkla gidersek Luffy baya baya ezilmiş oluyor. Ben şu an tamamen senin pencerenden bakarak yorumluyorum olayı