Apoo haki mi gelistirmiş yoksa yeteneğini mi. Luffy e ilk vurduğu canını acıttı çünkü. Kizaruya hic bir etki yapmamıştı. O zaman da ayni saldiriları vardı.
Birisi koskocaman Denizci Amirali Kizaru, öbürü YC4 seviyesi Luffy. Hakiyle vursa bile Kizaru'nun façasını bozamazdı Apoo.Apoo haki mi gelistirmiş yoksa yeteneğini mi. Luffy e ilk vurduğu canını acıttı çünkü. Kizaruya hic bir etki yapmamıştı. O zaman da ayni saldiriları vardı.
Pişman olacağınız şeyler yazıyorsunuz hep. Amirale vurduğunda haki yokdu galiba. Çünkü hiç imada bile bulunmadılar. Kizaruya etki edemeyeceğini biliyorum. Koskaca Marco. Denizci Köpeğine saldırdiginda etki edemedi.Birisi koskocaman Denizci Amirali Kizaru, öbürü YC4 seviyesi Luffy. Hakiyle vursa bile Kizaru'nun façasını bozamazdı Apoo.
Usopp'un, Luffy'e saldırmasıyla ne ilgisi var? Ben, Apoo sırf Luffy'e saldırdığı için üstün tutmuyorum. Üstün tutuyorum çünkü; mangaka bunları Supernova yapmış, sonrasında En Kötü Nesil yapmış ve bu nesil içerisine bir Yonko koymuş. Sürekli ''En Kötü Nesil'' vurgusu yapılıyor, bir zahmet Pay pay ve Ulti'den falan üstün görülsün.Ne gördükte bu kanıya varıyorsun? Timeskip öncesi"de usopp luffy saldırabiliyordu. Uzak mesafe yeteneğe sahip adamlar her zaman dövüş başı avantajlıdır zaten. Diğer yandan flying six"ten de hiçbir şey görmedik. Direkt apoo hepsini alır demek saçma bence.
Normalde olsa şu yazdıklarına katılırım ama bu olayı yeni girdikleri adada gezelim görelim tadında gözlemeci teyze falan aranan Luffy ve Zoro'nun karşılarına çıkan birinden, örneğin Wano başı Hawkins'ten yedikleri dayağa benzetemem. Çünkü Luffy bilincini kaybetti (birincisi); ikincisi ve daha önemlisi burası herhangi bir ada değil, Luffy ve Zoro sıkı antrenman yapıp belki de ultimate power up'larını alarak Yonko'dan ikisini dövmek üzere mental açıdan tamamen savaş odaklı olarak buraya geldi.Apoo iyi hype yaptırdı ama gücünü daha önce göstermemiş her süpernova aynı şekilde Luffy ve Zoro'ya kısa süreli ayarlar verebilirdi bence. Hatta şu anda hemen hemen bu seviyelere geldiğini söyleyebileceğimiz Sanji de suit'inin özelliklerini bilmeyen Luffy ve Zoro'ya aynısını yapabilir. Zaten tayfa dövme sabıkası kabarık.
20 sn bayılmış luffy vs uykusunda sargı sarıldığını anlayamayacak kadar baygın olan zoro