Kid reisin şovu yarıda kesildi.2 hafta daha bekleyelim bakalım.Benim hoşuma gitti bölüm
O kadar besle büyüt sonra mecbur kaldığı için 2 tekme attı diye gel topa tutulSanji severim ama acı gerçek bu. Sanji orada affedilmeyecek hata yaptı. Usopp bile yapmadı böyle bir şeyi.
Kesinlikle, görmek isteyene bu ikilinin özel olduğunu anlatan tonla ayrıntı var bu bölümde. Buna @Alpamis de katılır diye tahmin ediyorum. Her ne kadar çimeni sürekli gömse de...
Vallaha bu jest işini bir kenara bırakın dünki ilk spoiler olayında gördük yüzünüzü. Açık kollar olmuşsunuz. Tabi Oda'nın sopası yok bir tane değil 2 tane de Zoro'ya indirdi. Onu da Luffy için kaçtı, yok bire bir de kaçmıyora çevirdiniz. Law olayından hala bahseden bile yok la. Unutuldu. Unutturulmaya çalışılıyor.Alpa şu an Luffy’e olanlar yüzünden acı çekiyor o yüzden sağlıklı düşünemiyor yoksa oda sever bu ikiliyi diye düşünüyorum
Sınırı olduğunu düşünecektik tabi ki ancak bu kadar olduğunu düşünmezdi kimse ki zaten partide bu adamlar, adanın öbür ucunda değiller. Demek ki kiddlerin olduğu nokta apoo'nun menzili dışında ki zaten adam tee oradan gelip gömçürtüyor.Birkaç kişi daha bu lafa takılmış, anlamadım gitti. Adam uzaktan vuruyor. E yani doğal olarak bunu limiti vardır yani, herif Doğu Mavi'ye kadar saldırı atacak değil ya. Herif menzilimde demese sınırı olduğunu düşünmeyecek miydik ki?
Bir baktım da, harbiden öyle. Luffy'nin kaçma isteğine saygı göstermiş, büyük adamsın Zoro.Zoro apodan kaçmıyor. luffy bayıldı diye kaçıyor. Luffy ayılınca da kaçmayı bırakıyor.