Bana çok mantıklı geldi. 2 haftada bir bölüm olduğu için millet sıkıntıdan acele ile yorum yapıyor.
Rocks ve Rogerın gülüşünü geçecek bölüm yorumları. Yorumların malesef içi boş Spoiler yorumlarından şimdiki yorumlara kadar karakter fanboylarının birbirine laf atmaları ve koruma çabaları ile dolu
Bunu bende farkettim. Çevirmen değilim ama yanlış değil mi? bir de orda geleceği gördüğüne değil de zaten geleceği kesin bir saldırının olacağını bildiği içinde olabilir. Zoro onu uyarıp Luffy'nin de '-bende görüyorum' anlamına gelebilir.
Eric Cartman:
"Apoo saldırıdan önce bizimkileri gösterip. "check it out" dediği için gözlem hakisi olmadan dahi saldırı anlaşılabilir. Zoro vız çevirisinde bir başka daha geliyor diyor. İlk okuduğum çeviride ise Zoro Luffy'yi uyarıyordu.
Luffy'nin suratında ter damlacığı var " I know" dedikten sonra. Luffy geleceği görmese, ancak ciddiyetle bakardı fakat yüzünde korku göremezdik. Patlayacağını biliyordu bence.
Apoo saldırı menzillinden bahsediyor. Sesini yaydığı an kaçış yok gibi. O saldırıyı alacaksın ve direneceksin başka çaren yok.
Luffy'nin düştüğü durum hem tuhaf hem de komik cidden ama sadece bu bölüme bakıp Luffy sanıldığı kadar değilmiş, Zoro kaçakmış, Apoo kralmış tarzı yorum yapanlar forum sözlüğünde "Günübirlikçi" olarak tanımlanan kişilerdir.
Örneğin Jack gibi. Önce "Abi adam laf dinlemiyor abi yaa manyak bu." 3 bölüm sonra "Önüne gelen Jack'i dövüyor Jack the kum torbası."
Gelecek bölüm Apoo'yu ya da Queen'i davul gibi çalma ihtimalleri var Luffy, Kid, Zoro ve Killer'in.
Bir karakterin kendisini ilk defa sergilediği sahnelere kanmayalım."