Erkekler bölümü doldu. Kızların orda yer yatağı yapacaklarmış ona seviniyorÇaresizce ölümü arayan adam ölmekten kurtuldu diye mi sevinecek?
Geldiğindeki ruh hali böyleydi.![]()
![]()

Erkekler bölümü doldu. Kızların orda yer yatağı yapacaklarmış ona seviniyorÇaresizce ölümü arayan adam ölmekten kurtuldu diye mi sevinecek?
Geldiğindeki ruh hali böyleydi.![]()
![]()
Üçü de sopayı yediğinde Sanji;Luffy-Kid-Zoro özel olarak ayrılıp aksiyona doğru giderken Sanji ve Oda
![]()
Zoro nasılda abilerinin peşinden koşuyor beni de götürün diyeLuffy-Kid-Zoro özel olarak ayrılıp aksiyona doğru giderken Sanji ve Oda
![]()
"Siz yaramazlık yapa durun, ben Kaido'yu hallederim"Zoro nasılda abilerinin peşinden koşuyor beni de götürün diye![]()
Sanji ya yalnız çalışır ya da tayfa odaklı çalışır."Siz yaramazlık yapa durun, ben Kaido'yu hallederim"
Mr.Prince
Valla ben pek emin değilim sopa yiyeceklerindenÜçü de sopayı yediğinde Sanji;
![]()
Zoro küçük kardeşlerine bakıcılık yapmak için gidiyor desek daha uygun olur benceZoro nasılda abilerinin peşinden koşuyor beni de götürün diye![]()
Zoro küçük kardeşlerini zaptedemiyor ama?Valla ben pek emin değilim sopa yiyeceklerinden
Zoro küçük kardeşlerine bakıcılık yapmak için gidiyor desek daha uygun olur bence![]()