Erkekler bölümü doldu. Kızların orda yer yatağı yapacaklarmış ona seviniyorÇaresizce ölümü arayan adam ölmekten kurtuldu diye mi sevinecek?
Geldiğindeki ruh hali böyleydi.
Erkekler bölümü doldu. Kızların orda yer yatağı yapacaklarmış ona seviniyorÇaresizce ölümü arayan adam ölmekten kurtuldu diye mi sevinecek?
Geldiğindeki ruh hali böyleydi.
Üçü de sopayı yediğinde Sanji;Luffy-Kid-Zoro özel olarak ayrılıp aksiyona doğru giderken Sanji ve Oda
Zoro nasılda abilerinin peşinden koşuyor beni de götürün diyeLuffy-Kid-Zoro özel olarak ayrılıp aksiyona doğru giderken Sanji ve Oda
"Siz yaramazlık yapa durun, ben Kaido'yu hallederim"Zoro nasılda abilerinin peşinden koşuyor beni de götürün diye
Sanji ya yalnız çalışır ya da tayfa odaklı çalışır."Siz yaramazlık yapa durun, ben Kaido'yu hallederim"
Mr.Prince
Valla ben pek emin değilim sopa yiyeceklerindenÜçü de sopayı yediğinde Sanji;
Zoro küçük kardeşlerine bakıcılık yapmak için gidiyor desek daha uygun olur benceZoro nasılda abilerinin peşinden koşuyor beni de götürün diye
Zoro küçük kardeşlerini zaptedemiyor ama?Valla ben pek emin değilim sopa yiyeceklerinden
Zoro küçük kardeşlerine bakıcılık yapmak için gidiyor desek daha uygun olur bence