Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılımı büyük barış gibi bir şey ellam.
Aynı zamanda japonya’nın 2. dünya savaşındaki Amiral gemisiymiş. Amiral gemisi. AMİRAL gemisi. AMİRAL. (Kılıççılar için tekrarladım belki Amiral kelimesini kılıç ile bağdaştırıp ronaldo’nun yine filistin’e bağış yapmasını sağlarlar)

Şöyle koltuğa uzandım acaba Kata gidip de Oven, Kompostu abla ve Daifuku’ya annem sizi çağırıyor dese ama sonra ce eee ben çağırmıştım dese ne olurdu diye düşünüyorum jajsjs
Smoothie çok kızar imüğünü sıkardı Kata'nın..

Yamamoto olmasın o? Kılıcıyla güneş sıcaklığında alevler çıkarırdı... Zoroda hem alevleri hem Kaidonun bebeyi keserdi...

Anladığım şekilde olayı anlatayım; F6'nin en güçlüleri Who's Who, X Drake ve Sasaki. Diğerleri de bunu kabullenmiş, bunun üzerine muhabbet ediyorlar. Bu üçü birnevi All-Star'ın naibi mevkisindeler, üçü de eski kaptanlar zira. X Drake geçen bölüm Queen'in mevkisinin nâibi, Who' Who King'in (tasarım itibariyle King ile eşleştirdim) Sasaki de Jack'in nâibi. Zaten özelliklerini inceleyecek olursak, gayette uygunlar. Sasaki Balıkadam, Jack de öyle. X Drake'in Dino meyvesi var, Queen'in de aynı şekilde. Who's Who'nun meyvesi meçhul ama kılıç ustası ve maske takıyor. Üçü de All-Stars'a yakın güçteler ama eşdeğer değiller. Muhtemelen Oda bu üçünü Zoro, Sanji ve Jinbe'ye eşleyecek, yc1-2-3 değil de onlara yakın güçte olanlarla eşleşecek olmaları, kuvvetle muhtemel. Zaten kimse de karşı çıkmaz, bizim üçlü şuanda kumandan etmez, en fazla ona yakın seviyeye gelenlerle eşleşirler. Diğer F6 ile tayfanın geri kalanı eşleşebilir, All-Stars ile 9 kın eşleşir diye düşünüyorum. Geri kalan tayfayla ittifak kuvvetleri ilgilenir. Bm ve tayfasını Kaido aradan çıkaracaktır veya Tiç-Amirallerden birini de görebiliriz, bakalım.
Sanki wano arcın başında x drake e headliner denmişti. Yani 1 yıl içinde f6 e girmiş. Acaba önceden de f6 6 kişiydi de biri inince yerine drake geldi ya da bu yeni dünya kaptanları gelince mi kuruldu bu flying six. Ayrıca ouruge in komutan aldığı yerde xdrake çok daha potansiyellidir.

Her hafta bizi tedirgin etmek için inadına ara vermiyor herif. Dinleneceksen dinlen de bilelim ne zaman manga okuyacağız ne zaman bekleyeceğiz. Bu belirsizlik yordu beni.

Sanki wano arcın başında x drake e headliner denmişti. Yani 1 yıl içinde f6 e girmiş. Acaba önceden de f6 6 kişiydi de biri inince yerine drake geldi ya da bu yeni dünya kaptanları gelince mi kuruldu bu flying six. Ayrıca ouruge in komutan aldığı yerde xdrake çok daha potansiyellidir.
X Drake yeni girdi tayfaya. Diğer üyelerin giriş tarihleri meçhul ama Sasaki ve Who's Who da eski kaptanlar. Kidd, Apoo ve Hawkins de aynı şekilde, kaptandılar. Kaido, Nova avcılığı yapmış muhtemelen, Luffy'i de dövüp üye yapmaya çalışmıştı. Sasaki ve Who's Who'yu da potansiyellerini görüp peşlerine düşmüştür. Belki Oruç'un peşine Nova olduğu için düşmüş olabilir, Oruç fiziksel olarak aşmış olan kişilere karşı tam bir baş belası. Kaido ile bir versus yapmış olabilir, Kaido bunu dövmüş ama Oruç sürekli güç kazandığı için alt edememiş olabilir. Kiddgilleri tayfaya almak için aşağı atlamış, ikisini alıp Kidd'i hapse tıkmış. Daha da önemlisi, adam sert yumruğuyla masaya vurup milleti tayfaya sokuyor, korku imparatorluğu kurmuş. Güçlü olduğu sürece kimse karşı çıkamayacaktır kendisine ama olası bir tehdit durumunda başını almak isteyecek çok kişi olacaktır tayfasında.

Amacının intikam olduğunu düşünüyorum. Xebec Kaido, Bm, Wb ve Şiki'yi tayfasına katmış. Geçmişini net olarak gördüğümüz iki kişi var; Wb ve Bm. Bu ikisi psikolojik olarak bunalımlı büyümüşler. Bm malum zaten anlatmaya gerek yok, Wb fakir bir çocukluk geçirmiş, yetimdi de muhtemelen. Kaido ve Şiki'yi bilmiyoruz ama bu ikisi de kötü birer geçmişe sahip olmaları muhtemel, Kaido çok acımasız, Şiki ise çok sert mizaçlı biri. Dünyayı yıkmak adına Xebec'in tayfasına katıldılar, onun davasına ortak oldular diye düşünüyorum. Dünya Hükümeti hepsine çektirdi bir şekilde, o yüzden onlarda Xebec'in sancağı altında birleştiler. Nihayetinde ayrıldılar. Wb ailesini oluşturdu, Bm ırk ayrımı olmayan bir aile, Şiki WG düşmalığı yapmaya devam etti. Pekala Kaido'nun gayesi ne öyleyse? Belki Xebec'in misyonunu devam ettirmek istiyordur.

Oda'nın Rocks muhabbetini ortaya atalı çok oldu. Altını yavaş yavaş dolduruyor, BM ve Kaido yaşıyorlar. Bu ikisinin başına Tiç'i koysak, yeni bir Rocks korsanları görür müyüz acaba? Bu ark sonuna doğru Wano'ya Tiç gelebilir, zırt pırt Tiç'i gösterip duruyor Oda, hadi hayırlısı :D

Açılımı büyük barış gibi bir şey ellam.
Aynı zamanda japonya’nın 2. dünya savaşındaki Amiral gemisiymiş. Amiral gemisi. AMİRAL gemisi. AMİRAL. (Kılıççılar için tekrarladım belki Amiral kelimesini kılıç ile bağdaştırıp ronaldo’nun yine filistin’e bağış yapmasını sağlarlar)

Şöyle koltuğa uzandım acaba Kata gidip de Oven, Kompostu abla ve Daifuku’ya annem sizi çağırıyor dese ama sonra ce eee ben çağırmıştım dese ne olurdu diye düşünüyorum jajsjs
aha kaidounun oğlu yamato amiral çıktı ya la :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık