Zoronun göz kapalı hala.Luffy ve Zoro'nun yarası gözükmuyor, Nami'nin de dövmesi. Acaba çizmeyi mi unuttu, yoksa Kin'in meyve gücünden mi kaynaklı...
Muhtemelen çizmeyi unuttu.
Zoronun göz kapalı hala.Luffy ve Zoro'nun yarası gözükmuyor, Nami'nin de dövmesi. Acaba çizmeyi mi unuttu, yoksa Kin'in meyve gücünden mi kaynaklı...
Bence üstü kapatıldı tanınmasınlar diye. Kıyafetler ile...Luffy ve Zoro'nun yarası gözükmuyor, Nami'nin de dövmesi. Acaba çizmeyi mi unuttu, yoksa Kin'in meyve gücünden mi kaynaklı...
Ağırlık merkezi yere yakın olandan korkman gerek Ulti,Black Maria falan boş iş.Fanların gönlünü çalan adam P1.Net Ulti. Ekstra olarak Black Maria.
Page One daha çok bayramlıklarını yeni giymiş çocuklar gibi.
Page One reis yav.Bir anda saf değiştirip kendisine şekil yapan şu kekoyu dövse keşke.En epiği ve değişiği page one bana göre de.
Kız da fena durmuyor.
Diğerleri standart ama yinede iyi duruyorlar.
Şöyle bir şey Elbaf da olsa çok güzel olur gerçekten. Zoro’nun tarzı burada çok iyiBöyle bir şey bekliyordum ama olsun buda iyi
Konudaki en iyi yorum herhalde.Bizimkiler niye embesil gibi giyinmiş onu anlamadım. Ne gerek var ******* leş olmuşlar
Gizlice içeri gireceklerinden olmasın.Bizimkiler niye embesil gibi giyinmiş onu anlamadım. Ne gerek var ******* leş olmuşlar
Nami'yi giyinik bizimkileri de karizmatik çizdi ya, dayanamadı bu kadar havalı olmalarına.Bizimkiler niye embesil gibi giyinmiş onu anlamadım. Ne gerek var ******* leş olmuşlar
Flying Six kılığında girecekler içeri muhtemelen ama 6 kişilik kontenjandan birisini Nami ilr doldurmak kötü fikir tabii ki.Bizimkiler niye embesil gibi giyinmiş onu anlamadım. Ne gerek var ******* leş olmuşlar