O alttan dişli eleman kılıç diş çıksa da altli ustlu uzun diş görsek xdLuffy yaşında falandır en fazla. dasdas
Bu kadar saklaması cidden komik. Ne kattı yani şimdi.
Power upları test edecek bizimkiler.Şu maskeli eleman merak uyandırdı ama.
@William cutting
Bunları önden gönderip ciddi ciddi ittifakı yenmeleri bekleniyor.
Bunlar bizimkilere önden bir ısınma turu olacak.Ben hiç ağırlık alamadım bunlardan.
Kargaşa olacaksa bakmaları için bunları göndermeleri en mantıklı olanı. Numbers içmekten gitmez gibi. Bm tarafı misafir. Komutanları bu kadar erken gönderir mi ki? Belki bunlar Kaido'nun çocuğuna bağlı bir birim çıkar. Hem hepsi baya genç gibi. Oda ne planlıyor merak ediyorum, ama ana dövüş bunlarla olacakmış gibi gelmiyor. hiç o hava yok.Şu maskeli eleman merak uyandırdı ama.
@William cutting
Drake tam olarak uçan altılı üyesi değil ki yav Adam kılıç timinin başı.Ha o da Cracker'dan güçlü çıkmaz bence.Drake çıkabilir. Büyük konuşma.
Bunların boş tip olmadığı belli. Apoo'yu bile flying six yapmadı adam. Ondan illaki güçlü çıkmalılar. Bence en zayifi bile tamago ayarı çıkar.Şu maskeli eleman merak uyandırdı ama.
@William cutting
Drake ve Page One'yi kastetmiş tanıdık diye. Yalan sayılmaz diyor bir de.Ulti çok tatlı duruyor.
Tanıdık kimse de yokmuş. Drake ve P1'i biliyorduk zaten. Gerisi yeni tipler.
Değildir.X DRAKE güçlüdür.
Apoo, hawkins falan numbers üyesi bence. Flying sixin özelliği hepsinin zoan olması diye sallayayım tutar belkiBunların boş tip olmadığı belli. Apoo'yu bile flying six yapmadı adam. Ondan illaki güçlü çıkmalılar. Bence en zayifi bile tamago ayarı çıkar.