X DRAKE de o yıkımcılardan. Oradan da X Drake dışında bir tane ajan çıksa iç hesaplamayla kapatılır o durum.Uçan Altılıların varlığı vs karşılaşmalarını belirsiz yapıyor. Zira Zoro ve Sanji Yıkımcılar ile savaşmayabilir gibi geliyor bana.
Valla hayali kuran ben değilim.Bir önce dovustugu adam Pica olan birisi gidip King alacak Kaido dövüşüne girecek diyenler hayal görüyor olmasın ?Dof, adadaki en güçlü düşmandı. Pica, adadaki en güçlü 2. düşmandı. Luffy adadaki en güçlü, en yüksek konumdaki düşman ile dövüşürken, Zoro adadaki 20.güçle ya da 20.konumdaki adamla dövüşmez. (20'yi salladım.)
Hayal yine kurun tabii, kurmayın demiyorum ama kendinizi çok kaptırmayın.
Zoro kingi tek alırsa net Luffy tek Kaidouyu alır. İkiside çok zor. Zoronun rakibi Jack olur gibinValla hayali kuran ben değilim.Bir önce dovustugu adam Pica olan birisi gidip King alacak Kaido dövüşüne girecek diyenler hayal görüyor olmasın ?
üstelik dof'un sağ kolu vergo'yu "zorodan güçsüz" görülen Law indirmişti.Luffy Doff ile dövüşürken Zoro pica ile dövüşüyordu mesela.Doff ile Pica arasındaki devasa farktan bahsetmeye gerek var mı ?
Böyle bir șey olurdu. Gerçi Zoro dram yapmayacağı için bir şey olmaz.Zoro çıkıyormuş yarı şimotsuki olarak ne gülerim zehahahahah
orjinal zoroyu tercih ederimBöyle bir șey olurdu. Gerçi Zoro dram yapmayacağı için bir şey olmaz.
Sadece 1-2 tekmeyle yenilseydi eziklenirdi. Normal bence.Sanji fanları üzgün page one yenilmemiş anime de ki sahne filler değilmiş demekki.
Jack olabilir mi emin değilim.Vegenin odu koptuğu Neko ve onun dengi İnu adamı 5 günde indiremedi.aZoro kingi tek alırsa net Luffy tek Kaidouyu alır. İkiside çok zor. Zoronun rakibi Jack olur gibin
Diyecek bir şey yok.üstelik dof'un sağ kolu vergo'yu "zorodan güçsüz" görülen Law indirmişti.
Çok iyi lan.Böyle bir șey olurdu. Gerçi Zoro dram yapmayacağı için bir şey olmaz.