Isminin Ace olma ihtimali? Dev Ace. Tsuru ve Kaku isimleri iki kere kullanıldığına görepeki bu çocuğun dev olma ihtimali yok mu? hem bi yandan elbafla bağ kurarız.
Isminin Ace olma ihtimali? Dev Ace. Tsuru ve Kaku isimleri iki kere kullanıldığına görepeki bu çocuğun dev olma ihtimali yok mu? hem bi yandan elbafla bağ kurarız.
olmasın kötü kötü teorilere gerek yok.Isminin Ace olma ihtimali? Dev Ace. Tsuru ve Kaku isimleri iki kere kullanıldığına göre
Hee anladım gibişöyle anlatayım. zoronun kılıçlarının düz bi çizgi gibi çizdiğini gördün mü? genel olarak bi nesnenin formunu, kalınlığını göstermek istersin o yüzden hep geniş yüzeylerini perspektife uydurursun. biz buna aramızda kısaca TICC deriz.
peki bu çocuğun dev olma ihtimali yok mu? hem bi yandan elbafla bağ kurarız.
Hangisi la nerede görmüştük oğlunu WCI'da gördüğümüzü zannetmiyorum.Kaidonun bir oğlunu zaten gördük big mom adasında.Şimdi neden bir anda değere bindi anlamadım.Bu oğlunun ekstra ne özelliği var acaba.
İster misin zoro dan kılıcı alıp o kessin ?Kaido'nun oğlu babasının tam tersi çıkacak bence. Kibar, aklı başında ve ayyaş babasını sevmeyen birisi olacak.