Yooo ben Mingo/amiral olayından bahsetmiyorum. Law'ın Mingo'yla teke tek kaldığı zamanlardan bahsediyorum. İkisinde de patates oldu. Yapabildiği en iyi şey injection shot idi. Gerisinde top gibi oynadı Mingo bunla ki adam daha uyanış bile açmadan top gibi oynadı. Bir de uyanış açsaydı nasıl fantaziler dönerdi hayal edemiyorum

Sonuç olarak uyanışsız Mingo'nun dalga geçercesine poşet muamelesi yaptığı bir Law var ortada. Bu adamı abartmaya gerek yok. Arc sonu Yc3 etsin öpsün başına koysun.
Herkesin zayıf yönleri var law vs.lerde dayanıklılık sıkıntısı oluyor meyveden. luffy'nin g4'ü gibi. 10 dk'dan sonra luffy'i çöptü aştı. Bahsettiğin law tereyağından kıl çeker gibi full koka vergoyu kesti normal bir kesişle. Zoro ise ulti tekniğiyle aldı ki muhtemelen vergodan 1-2 tık alt seviye adamı

aradaki fark bu. Hangi hayal alemi anlamadım.
Dof olayında law kapıştı luffy gibi dayanıklığı bitti ama luffy gibi bal yeteneği olmadığı için dağıldı. Güç olarak zayıftı,kolu koptu ama o halde bile kendini bırakmadı.Sonra dof pert oldu nerdeyse,meyveyle ucuz yırttı. Çoğu kimse kurtulamaz muhtemelen o saldırıdan.
Dof vs. zoro olsa

muhtemelen şuan zoro diye bir karakter yoktu. Buhar olmuştu.
Ayrıca daha kata ile aynı seviyeye zar zor luffy geldikten sonra birde zoro'yu kaido'ya yürütenler varmış. Hangi novel kaçıncı bölüm bende merak ettim

Oda verirmi imkansız değil böyle birşey kılıçtan başladı olay. Ama verirse büyük sıvar kata vs luffy'deki gibi değil yani zorlaya zorlaya