Zoro adamdır 

Law ne kadar ezik olduğu Dresrosa'da görülmedi mi.Haha şu üçlü yani Kid-Law-Luffy yerine Kid-Luffy-Zoro olsaydı yazılacak mesajların haddi hesabı yoktu. Zoro olmayınca Law-Luffy-Kid üçlüsü küçümsenir olmuş.![]()
WB niye elin Denizci Askerine deprem yumruğu kullandı la o zaman?Güya Korsanlar Kralı olacak adam... WB ve Roger'ın akış hakileri ada yok edecek güçteydi. Beyefendi daha gemi indiremiyor düz yumruğuyla hakisiyle. Kaido nasıl bir kral olacaksın derken boşa demiyordu. Eziklerin kralı.... Akranı olan Law ve Kid gemileri dandik hareketleriyle teklerken beyefendi en güçlü silahını kullanıyor...
@Millennium Wizard @Sir Crocodile @RedTeroR
Law'ın zamanları yaklaşıyor.Altına imzamı atarım.![]()
Law zaten boş adam değil. Dressrosa'da doff kendini dikemeseydi ölmüştü.Law'ın zamanları yaklaşıyor.Buralar daha da kızışacak...
![]()
Kid gibi tükürdüğünü yalayan bir eziğin yanına Zoro'yu yakıştırıyor musun cidden?Law ne kadar ezik olduğu Dresrosa'da görülmedi mi.
Kid Zoro ile yan yana gelse adam yerine koyardım sadece.
Bu haliyle fazla bir şey beceremez.
Ben yakıştıramıyorum Oda'da yakistirmamiş işte.Kid gibi tükürdüğünü yalayan bir eziğin yanına Zoro'yu yakıştırıyor musun cidden?
Çirkefliği, iki yüzlülüğü ve ezikliği insanların suratına çaaaak diye yapıştırmışsın tebrik ediyorum seniGüya Korsanlar Kralı olacak adam... WB ve Roger'ın akış hakileri ada yok edecek güçteydi. Beyefendi daha gemi indiremiyor düz yumruğuyla hakisiyle. Kaido nasıl bir kral olacaksın derken boşa demiyordu. Eziklerin kralı.... Akranı olan Law ve Kid gemileri dandik hareketleriyle teklerken beyefendi en güçlü silahını kullanıyor...
@Millennium Wizard @Sir Crocodile @RedTeroR