Gereksiz yorum yapmaktan vazgeçin. Luffy'de Doffy'de Law'ın verdiği hasarları kabul ediyor. O hasarlar üzerine zaten Luffy'nin alması uzun sürmüyor.Evet sonuçta noldu Luffy G3 hali ile daha iyi performans gösterdi .
Gereksiz yorum yapmaktan vazgeçin. Luffy'de Doffy'de Law'ın verdiği hasarları kabul ediyor. O hasarlar üzerine zaten Luffy'nin alması uzun sürmüyor.Evet sonuçta noldu Luffy G3 hali ile daha iyi performans gösterdi .
İlla güç olarak çıkmasına gerek yok. Rosa'da hikaye olarak ön plana çıktı zaten. Rosa arkının var olması Law sebebiyleydi. Bu Sanji'ye de böyle oldu. Bu arkta da Zoro'ya bu şekilde oluyor.Mesela ben Zoro bu arc bir şey yapmasin daha da bir şey diyemem.
Law üzerine arc yapılmış ön plana çıkamamış birisi.
Kid ön plana çıkar farklı birisi dense anlarımda Law'ı görüceksiniz siz demek hayalcilige girer ancak .
Sen ciddisin sanırım. İyi forumlar ^^Evet sonuçta noldu Luffy G3 hali ile daha iyi performans gösterdi .
Öyle bir çıktı ki Zoro'yu 3.cülüğe attı. Başka kim yapabilmiş bunu.İlla güç olarak çıkmasına gerek yok. Rosa'da hikaye olarak ön plana çıktı zaten. Rosa arkının var olması Law sebebiyleydi. Bu Sanji'ye de böyle oldu. Bu arkta da Zoro'ya bu şekilde oluyor.
Law için beklentiye girecek yeteri kadar olay var zaten. En basitinden Wano'nun temelini bu adam attı diyebiliriz. Bu bile yeterli bir sebep benim için. Daha meyvesi var. D oluşu var ki geçen fb'de konuşulan konular D'ler üzerindeki merakı daha arttırdı. Gibi gibi.
Lan adami içten yardı daha ne yapsın. Tabi doffy de içten dikiş atabileceğini kimse bilemedi ama olsun.Gereksiz yorum yapmaktan vazgeçin. Luffy'de Doffy'de Law'ın verdiği hasarları kabul ediyor. O hasarlar üzerine zaten Luffy'nin alması uzun sürmüyor.
Onlara da hak vermek lazım. Onlara göre Wano şu şekilde başlayacaktı:Öyle bir çıktı ki Zoro'yu 3.cülüğe attı. Başka kim yapabilmiş bunu.
Diğer yazdıkların içinde +1![]()
Sanji + Zoro vs Px olayını yorumlar gibi yorumlasalar keşkeÇirkefliği, iki yüzlülüğü ve ezikliği insanların suratına çaaaak diye yapıştırmışsın tebrik ediyorum seni
Şimdi senaryo az değişsin Zoro ve yanında iki kişi daha atıyorum Sanji yada Killer bir gemiyi halletsinler diye düşünelim.
Ve bundan falanca bölüm önce Luffy'nin tek başına devasa bir gemiyi bir hamlede hallettiğini
Yapılacak yorumları ve güç çıkarımlarını aklın hayalin alıyor mu ? Almıyor değil mi nasıl uçarlardı nasıl coşarlardı ama şimdi muhtemelen oradan bir şey çıkmaz diyecekler hahahaha neyse günüme renk kattın sağolasın![]()
En son Doffy zevkine dövüyordu kendisiniLaw kim arkadaşım? En son Luffy'nin top gibi oynadığı adam koluna eline vermişti, neden bu kadar pohpohlarsınız ki!?