Senin adam en kötü Doffy ayarı çıkacak bence ben sana diyimHiç bir fikrim yok inan.Bana sor Doff vs Kid ne olur diye,Doff ezer derim uyanış ile.Bu ark Kongo bile dovebilir Kid.

Senin adam en kötü Doffy ayarı çıkacak bence ben sana diyimHiç bir fikrim yok inan.Bana sor Doff vs Kid ne olur diye,Doff ezer derim uyanış ile.Bu ark Kongo bile dovebilir Kid.
Aynen aynen tam dediğin gibi olsun.Hangi konu,ne kapağı yahu ? Hayal mi görüyorsun dalga mı geciyorsunMangayî anlayabilmiş olsan şöyle saçma mesajlar atmazdın.Buradan bile mangadan bı haber lastik koklayan ana karakter fetişi birisi olduğun belli.Haydi git polyana ile dağda bayırda oyna sen.Buralarda adam yiyorlar.Her zaman bir jimbei bulamazsın.
@Çörekçioğlu Luffy her gözükmemde ödülüme bakıp dudak yalıyordunuz![]()
Eh,biz de sağda solda dayın olursa ne olur diye merak etmişiz bir kezAlın teri ile oralara geldiğimiz için baba parasının tadını merak etmişiz çok mu?![]()
Manga konuşmak istersen gel ama ateşli fetişizmini harlamak istiyorsan başka kapıya.Aynen aynen tam dediğin gibi olsun.
3 defa yonkou organizasyonu ile karşı karşıya kalıp hala hayatta olanlar mı merak ediyor bunu.Eh,biz de sağda solda dayın olursa ne olur diye merak etmişiz bir kezHayatın kurtuluyormuş
![]()
Biz bu yolda kan aldık kan verdik.Bal alıp bal vermedik3 defa yonkou organizasyonu ile karşı karşıya kalıp hala hayatta olanlar mı merak ediyor bunu.![]()
Vukuatlara bakınca Katakuri tokatlıyor zaten otomatikmanSenin adam en kötü Doffy ayarı çıkacak bence ben sana diyimÖnceki vukuatları zaten fena geliştirmiştir kendisini.Kızıl saç korsanları ile kapışması olsun,tatlı komutanı olayı olsun falan.
Kid'in yaraladığı tatlı komutanı Cracker ya da Snack gibi geliyor banaVukuatlara bakınca Katakuri tokatlıyor zaten otomatikman![]()
Oda bile olsan sırf bir karakter için 3 imparatoru rezil edemiyorsun işte.Biz bu yolda kan aldık kan verdik.Bal alıp bal vermedik![]()
Krakerin kafa yarılmış zaten önceden.O olabilirKid'in yaraladığı tatlı komutanı Cracker ya da Snack gibi geliyor bana![]()