Big momı görünce aklı çıkan seninki.Hayati için yalvarıyordu en son.Neyse boş tartışmaya çekme beni.Big Mom'ı duyunca aklını peynir ekmekle yiyordu az kalsın.
Big momı görünce aklı çıkan seninki.Hayati için yalvarıyordu en son.Neyse boş tartışmaya çekme beni.Big Mom'ı duyunca aklını peynir ekmekle yiyordu az kalsın.
O karşısında gördü seninki karşısında görse bayilirdi habersiz.Big momı görünce aklı çıkan seninki.Hayati için yalvarıyordu en son.Neyse boş tartışmaya çekme beni.
Daha güçlüsünün karşısına çıkmış adam bayilcak evet.O karşısında gördü seninki karşısında görse bayilirdi habersiz.
Big Mom daha korkutucu.Daha güçlüsünün karşısına çıkmış adam bayilcak evet.
Muhtemelen law olmasa matineford'dan sonra ne luffy vardı ne jimbei diyelim.Jimbei olmasa Yonkou göremeden ölecek adamın fanlarının ağzı niye bu kadar laf yapıyor bu aralar ?
Yav bunlar böyle işte kid fanları.Gösterildikleri 20 bölüm ya var ya yok bide hala konuşup laf atıyorlar.Kendi karakterleri sayesinde verebilecekleri örnekleride yok gariplerinMuhtemelen law olmasa matineford'dan sonra ne luffy vardı ne jimbei diyelim.
Yan karakterlerden aldığı yardımlar ile anca yol alabilen bir ana karakterin fetişleri anlamaz bunlardan.Sorun bende ki kaale alıyorum.Bir de bu mesajı alintilayip yine bana laf atmış Mesajı okusa utancından kızarması lazım ama anlamamış herhaldeMuhtemelen law olmasa matineford'dan sonra ne luffy vardı ne jimbei diyelim.