Yalnız iyi azarlıyor. Kid'in tam da ihtiyaç duyduğu şey aslında.Law ahahahhahahahahhahahahahha
Yalnız iyi azarlıyor. Kid'in tam da ihtiyaç duyduğu şey aslında.Law ahahahhahahahahhahahahahha
Pika ve Hawkins de ekleyiz plz haksızlık olmasın shshgzzyzEn güjlü benim. Denji hariç.
Bir gemiyi üç kişi ile Zoro kesseydi sonra bu adam tek başına bir gemi kesseydi xDGemiyi Denjiro değil de Zoro kesseydi HÜLOWWWWWW derlerdi. Ama işte naparsın Wano Zoro'nun arcı olacaktı işte...
Sanji'nin aynı ortamda nefes aldığı herkesi koymuşlar ama Zoro tarafında yok nedense. BM bile var hahahahaha.En güjlü benim. Denji hariç.
Tırpanı koyabilecek biri çıksa yeter aslındajsnenwnşdmPika ve Hawkins de ekleyiz plz haksızlık olmasın shshgzzyz
Tabi canımmm kaldırım taşını da ekle bari aynı işlev zaten DD Kimisi kolunu sallayıp buz dağını keser kimisi ıkınarak taş keser ama Wano arc Zoro'nun arkı dPika ve Hawkins de ekleyiz plz haksızlık olmasın shshgzzyz
Doğru tırpan eksik reyix sjsjsjwjjSanji'nin aynı ortamda nefes aldığı herkesi koymuşlar ama Zoro tarafında yok nedense. BM bile var hahahahaha.
Luffy neden yok ben ona şaşırdım. İki sene aradan sonra en çok tekniği ona karşı gösterdi.Sanji'nin aynı ortamda nefes aldığı herkesi koymuşlar ama Zoro tarafında yok nedense. BM bile var hahahahaha.